Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo Solution Center - čeština

Od: lujs® odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Před měsícem jsem koupil notebook Lenovo,je v něm nainstalovanej program Lenovo Solution Center kterej nabízí kompletní přehled stavu počítače a hlásí případný problémy.Má to jednu nevýhodu,program je kompletně v angličtině a jeho ovládání je pro mě dost těžký.Dá se v něm nastavit čeština,popřípadě má vůbec smysl ho mít v počítači?
Poradil byste mi někdo když tak jinej podobnej program, pokud možno v češtině?
Díky za rady a ochotu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, než Vám poradí někdo tu češtinu do programu (pokud vůbec existuje), tak se můžete podívat na návod a překlad viz odkaz. Zdravím!

P.S. Můj názor je, že tento diagnostický program není třeba spouštět každý den a "kochat"se stavem PC. Snad jen, kdyby nastal nějaký problém. Ovšem, většinu z možností programu najdete např. v Ovládacích panelech. lenovoblog.cz/...

doplněno 14.11.15 14:55:

lujs - vzhledem k tomu, že tam ovládání autor článku překládá do češtiny, tak nebude zřejmě čeština do programu dostupná. To by tam byl asi na ní odkaz, ale ten nevidím.

Viz odkaz je možnost vybrat si nějaký jiný program, zdarma a třeba i v češtině.

slunecnice.cz/...

hodnocení

Zdravím Bene.

Todle sem si prohlížel, přesto díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]