Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu . Ccleaner mi při čištění maže /zruší/ domovskou stránku. Je nějaká možnost aby se to nestávalo? Děkuji a přeji krásný den volf jan.
Nastaveni - cookies - a tam naklikat to co nechcete nechat smazat
Omluva
Možnosti...cookies...a tam to je
Děkuji za radu, je určitě správná, ale tím pádem by cleaner nevyčistil vše co má a byl by neužitečný. Já mohu cookies odškrtnout, ale to jsem nechtěl. Leda bych mohl vyjmout pouze domovskou stránku a to nevím jak. Děkuji vám.
Však ano
nevím jakou máte dom.stranku,dejme tomu ...seznam.cz
Takže v CC klikněte na Možnosti otevře se okno, kde kliknete na založku - cookies,
ukažou se vám 2 okna
v levem si najděte svojí dom.stránku, dvojklikem na ní ji přesunete do pravého okna
A toť vše
Nemáš pravdu... cokies je jeden, nebo více souborů, ve kterých je plno odkazů ze stránek které jsi navštívil. CCleaner ty soubory bez ptaní všechny smaže. Ale když uděláš tu vyjímku aby se ta domovská stránka nesmazala, tak ccleaner všechny soubory smaže, kromě toho jednoho. Poto ten soubor otevře, prohlídneho, vymaže obsah a nechá tam pouze odkaz na domovskou stránku. tak se nemusíš bát že tam zůstane nějaký bordel... ale pokud vím tak CCleaner nemá s domovskou stránkou nic co společného.,... jak píše v předchozím přspěvku Skontroluj si zda máš správně nastavený prohlížeč.
Dobrý den, nevidím důvod, proč by měl CCleaner měnit nastavení prohlížeče.
Pokud máte v nastavení prohlížeče správně zadanou domovskou stránku, tak CCleaner smaže pouze její cookies a stránka bude stále aktuální (její adresa tam zůstane, tak se musí otevřít). Takže, problém bude spíše v prohlížeči - podívejte se do nastavení prohlížeče, jestli tam vidíte skutečně adresu své domovské stránky (nebo si ji tam zadejte ručně). Zdravím!
Děkuji za pomoc při řešení mého problému. Udělal jem to přesně podle vašeho návodu a v cookies jsem to přemístil na pravou stranu a je to vyřešené. Pane ben, vaše řešení je nejspíš také správné, ale má chyba je asi ještě jinde, protože v prohlížeči jsem domovskou stránku měl zadanou a přesto to kliner vždy zrušil a já nevím proč. Důležité je, že již to funguje a já děkuji i vám za snahu pomoc. Děkuji a přeji krásný den, volf jan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.