Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobahn Police Simulator

Od: lubos* odpovědí: 4 změna:

Ahoj mám dotaz jestli mi tuto hru počítač rozjede a jestli se bude hodně sekat hra : store.steampowered.com/... info o pc ve screenu . Já jsem ztěch parametrů zjistil že mám malou RAM ale byl bych rád aby to posoudil někdo kdo tomu ruzumí víc než já.Děkuji za odpovědi

Autobahn Police Simulator

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hlavní problém bude v grafice, jestli ti to pojede, tak jen na nízké nastavení. Co zkusit demo? Není?
lubos*
hodnocení

Bohužel není a nechci dávat 500 kč za něco co potom nepůjde. Je mi jasnė že to nepůjde plynule ale aby to vůbec šlo. a pokud ano aby to bylo hratelné děkuji za rychlou odpověď

a co se tam dívám na recenze, tak to asi ani tak super hra nebude, takže asi o moc nepřicházíš ;)
přímo na Steamu se píše, že hra nefunguje na integrovaných grafických kartách (což ta ve tvém počítači zrovna integrovaná je). Vypadá to že je ta hra celkově dost odfláklá a velmi špatně optimalizovaná (vzhledem k tomu jak vypadá má strašně vysoké nároky na počítač).

radši si stáhni starou Cobru 11 Nitro, mě to kdysi docela bavilo a jelo to i na slabším stroji v pohodě :)

lubos*
12.11.15 07:37
OK a díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]