Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MSI K8T Neo-V - jakou grafickou kartu můžu?

Od: pavlinos* odpovědí: 9 změna:

Zdrasvim,mám zakl.desku MSI K8T Neo-V (MS-7032) apotřeboval bych,jestli byste mi někdo zkušený mohl napsat,jaké grafické karty mohu koupit.Chtěl bych od nVidia nějakou 7-8000.Díky

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 10. 2008 16:37:08

Nezakládej další otázky se stejnym problémem, je to pak nepřehledné!

Nu a stejně je smažu ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsi limitován AGP slotem, pro ten nejsou už pořádně nové grafiky. Myslim si že asi nejlepší a cenově ne moc drsné by bylo sehnat GF 660GT, tedy něco jako tohle dvtech.shop.ekatalog.biz/... cenu tam ber +- když to nemají

doplněno 12.10.08 16:35:

Oprava GF 6600GT *hi*

pavlinos*
hodnocení

a kdybych chtěl i novou zákl.desku,co byste mi poradili?potřeboval bych něco,abych se vešel do 4-5000,což je asi nereálný :-D ale někde jsem viděl tu 7300 cca za 2000kč?díky

7300...no záleží jakou, to že je větší číslo neznamená větší výkon.

Ohledně desky, tak to už je jiná, to bys potřeboval i jiné paměti a prosesor, čili pak bys byl rád za integrovanou grafiku když by jsi to chtěl do 5tis

pavlinos*
hodnocení

takže ta 7300 by mě nešla?

Sakra chlape co jsem řekl. Jak která! Grafiky jsou teď často dělané přímo pro PCI-expres a pak jsou doupravované na AGP, podobně je na tom tahle

pavlinos*
hodnocení

takže já musím mít to upravený na AGP,chápu to dobře?

troja*

Pokud nemáš manuál k základní desce podívej se sem: alza.cz/...

Z toho odvodíš možnosti a můžeš upřesnit svůj dotaz. Nezapomeň že kvalitnější graf.karty mívají už samostatné napájení, což souvisí i s výkonem zdroje v PC. Ahojas Troja

No vzhledem k tomu že máš AGP tak bych ti to doporučil ;)

acemcintosh*

Jo, a taky měj prosím na paměti, že AGP karty jsou dražší (mají na sobě můstek pro převod signálu - ty"vnitřnosti"jsou kocipované pro práci se sběrnicí PCI Express, takže proto se musí signál převádět) a mají omezený výkon (AGP má menší propustnost než PCI Express).

Takže pokud neplánuješ hrát bůhvíjak náročné a moderní hry, poohlédni se po nějakém starším, levném modelu, určitě ti stačí něco takového: expresobchod.cz/...(MSI nVidia 7600GS), tuhle kartu má můj táta (ale do PCIe) a z vlastní zkušenosti mohu říci, že ač postarší, tak bez problémů zvládá i některé náročnější hry a je absolutně tichá (díky pasivnímu chladiči). Za litr se jedná o dobrý kauf.

Jinak dobudoucna určitě doporučuji pomalu počítat s nějakou novou deskou, která disponuje PCIe sběrnicí (tj. dnes úplně každá nová), nemusí to být ani drahé (s takovou průměrnou sestavou, která netrhá asfalt, ale zahraješ si na ní rozumně i novější hry, lze podle mě sestavit bez monitoru tak za 10 000 Kč)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]