Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stahovat z Ulož to

Od: suzymon® odpovědí: 28 změna:

Zdravím. Nevíte náhodou někdo proč se mi stále ukazuje na "Ulož to" že tato stránka není dostupná? Chtěla jsem si něco stáhnout a vůbec to nejde. Pokaždé to bylo bez problémů. Díky za radu.

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neporadím - rad už bylo dost. Jen jsem chtěl říct, že díky vám (diskutujícím) jsem došel k zajímavému zjištění. Také hodně stahuji z uloz.to a i když tam mám nějaký kredit, tak jako správný lakomec si ho šetřím pro mimořádné situace. Takže stahuji pomalým připojením (musím však říct, že oněch 300kB/s je oproti zahraničním službám krásných) a s tím omezením, že jde současně stahovat pouze jeden film. Ovšem zajímalo mě, co ten zde velmi vychvalovaný FRD umí, tak jsem ho otestoval a hele, klidně z uloz.to stáhne 5 filmů najednou a každý tou "garantovanou" rychlostí 300kB/s. Tak jsem vám chtěl poděkovat za přínosnou informaci (a suzymonce bych doporučil, aby se také vydala cestou FRDu).

andre*

Přesně moje zkušenost - aplikace Free Rapid také doporučuji. Ona umí stahovat nejen z uložto.cz, ale i z jiných stránek, třeba z youtube ale i dalších. To uživatel časem zjistí.

mcmerkurion*
hodnocení

1x

funguje,zkus používat FRD ...

(právě odzkoušeno...)

doplněno 09.11.15 15:12:

...ale přímo z Uložto mi to hodilo taky hlášku "nenalezeno"nebo něco takovýho,přes FRD to jede normálně...

doplněno 09.11.15 15:18:

tady se včera řešilo něco podobného: poradte.cz/...

doplněno 09.11.15 15:19:

klikací odkaz na otázku: poradte.cz/...

hodnocení

Merkurione, já na to Tvoje klikla, ale nějak tomu nerozumím. Je to tam anglicky, na tom FRD. nevím vůbec jak se v tom mám orinetovat. *bzum*

doplněno 09.11.15 15:47:

Vůbec nevím jak to používat ten FRD, vždyť tam nejde na nic kliknout.

doplněno 09.11.15 15:48:

To je rada nad zlato, když se člověku neřekne jak na to. Ty to máš zaplacené, nebo jak to funguje? Ach jo.

mcmerkurion*

na stránce FRD nahoře klikni na českou vlaječku a zbytek bude v češtině,stáhneš program a pak budeš vkládat URL videa (na Uložto to najdeš pod tlačítke "sdílet") --- blázníš,já a něco platit?

doplněno 09.11.15 16:01:

opravdu to nejde,toto mi vyskočilo teď,ale přes FRD do jede...

doplněno 09.11.15 17:46:

@slavco31 : ono to "stačí už len sťahovať"právě nejde,zkus to a pak řekni,uživatelka (i já) tuto stránku používáme dost často (u @suzymon předpokládám),a dnes to nejde,včera zde byl také takový dotaz...

doplněno 09.11.15 21:16:

myslíš toto?

doplněno 09.11.15 21:16:

myslíš toto?

Nelze stahovat z Ulož to
Nelze stahovat z Ulož to #2
hodnocení

Merkury, já mám nějaký jiný Ulož to. Je to široký fialový pruh a je to trošku jinak koncipované. Ale přesně tahle hláška se mi objevuje. Stránka nenalezena...

Já to teda zkusím jak mi říkáš s tamtím FRD. Ale jsem úplný blboun negramotný a tak nevím, jestli se mi to povede. jdu na to a dám vědět.

doplněno 09.11.15 19:30:

Jenomže já nevím na co mám kliknout a jaký program si mám stahovat. To je pro mne moc komplikované. Kam mám napsat ten flim, který chci stáhnout? Česky to tam sice je, ale stejně si s tím nevím rady. To by musel někdo přijít a ukázat mi to. *plac*

ladinpraha*

Suzy, ty máš ulozto.cz a to druhé je uloz.to.

hodnocení

Ahááá. No vidíš, tak musel zasáhnou samotný velký šéf Ládin. A já tady pořád dumám, jak to Ben myslel, když já nic jinéhu nevidím. A navíc jsem to chtěla zamodřit a "nalinkovat" sem, ale nechtělo to zmodrat. :-D Tak děkuji Ládine.

mcmerkurion*

šak je to to stejný,v čem je rozdíl,je jen jedno...může mi to někdo vysvětlit?...

hodnocení

1x

Suzymonko: když si na uložto otevřete stránku kde je film kterej si chcete stáhnout tak klikněte na obrázek kde vám skáčou různý obrazy z filmu pravým tlačítkem a zvolte možnost OTEVŘÍT ODKAZ V ANONYMNÍM OKNĚ a otevře se vám nový okno kde můžete stahovat i druhej film zároveň s tím prvním.

hodnocení

Lujsi, děkuji, já to vyzkouším. Tohle jsem teda nevěděla. Já si ten život tak děsně komplikuju...

Ale to co radil merkury není špatné, jen se to musím naučit. Je to trochu víc klikání, než jak jsem byla zvyklá. Jsi hodný. Už nemám body, tak alelespoň velké díky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, právě vyzkoušeno a funkční. Můžete poslat konkrétní odkaz vnitřní poštou (nebo ho vložit zde - podle uvážení)? Zdravím!

doplněno 09.11.15 15:41:

Myslel jsem odkaz na soubor, který chcete stáhnout. Ono Uložto není jen jeden server, tak některý má možná výpadek a později to zase bude fungovat.

doplněno 11.11.15 18:15:

suzymon - jak jsem psal, tak stačilo počkat a už to zase frčí. Uložto je firma, která má budovu a asi sto pracovníků. Má více stránek (snad i slovenskou) a množství serverů, kde jsou data. Pak může mít nějaký server zrovna výpadek nebo je v údržbě, ale kdo si počká, tak se dočká. Ten email je zřejmě oznámení, že je i placená prémiová verze FRD - nereagujte na to.

doplněno 11.11.15 18:28:

suzymon - funguje FRD a jde tam stahovat? Pokud ano, tak tím to pro Vás končí a na nic nereagujte, nikam neodpovídejte, navkládejte údaje o své kartě. Chtěla jste free verzi, tak ji máte. Pokud FRD nefunguje, tak ho nespouštějte a odstraňte - dá se stahovat i bez něho (když člověk nespěchá a ani nemá potřebu dělat si doma zálohu internetu).

hodnocení

Bene jaký odkaz? Chtěla jsem si stáhnout "Mamon" a nešlo to a pak ještě "Úžasná Ema". A bylo to samé. Ale asi se budu muset odhodlat k tomu vyčištění počítače. Všimla jsem si, že se hodně zpomalil. Teď potřebuju dojet pro vejce, ale až se vrátím, tak to zkusím s tím čištěním *modla*

hodnocení

Ahoj Bene. Funguje to a jde tam opravdu stahovat i z uložto třeba tři a možná i více filmů najednou. Sice je to za také za tu dobu jako normálně, teda třeba dvě hodiny, podle délky filmu, ale nemusíte čekat, až se stáhne jeden film a pak zase druhý, a tak dál. Víc jsem nezkoušela, ale byla tady ta mladá dívčina a ta tam odklikla tohleto na zkoušku a ono to chtělo mou emilovou adresu a ona ji zadala, než jsem stačila reagovat. Tihle mladí to dělají rychlostí blesku a hlavně nic nečtou...

Taky si myslím, že se snad nic neděje vážného. Můj bankovní účet nemají. Asi to je nějaký email automatický. Jinak se zeptám vnitřně Merkuryho, ten mi to určitě vysvětlí. Díky Suzy.

hodnocení

0x

Dnes jsem z Uložto stahoval bez problémů, funguje i teď.

doplněno 09.11.15 15:41:

Oba jmenované jdou normálně stáhnout přímo.

doplněno 09.11.15 17:53:

Normálně to funguje, začal jsem ztahovat film.

hodnocení

Tak znovu odzkoušeno, a je tam napsáno Tato stránka není dostupná. A šmitec.

Práve teraz som v Chrome zadal do vyhľadavača google uložto,našlo to,klikol som na zobrazenie a stačí už len sťahovať.No pre istotu si pozrite,či túto stránku nemáte zakázanu,ak áno tak zmažte ju v poznamkovom bloku.Tu je link ako ju zakázať a ak sa tam nachádza,tak otvorte ten ,,etc"a pozrite sa.: poradte.cz/...

hodnocení

Kdepak Slavko, já nic nezakazovala. Ani to neumím. Taky mám Chrome. Dříve jsem měla mozilu a řekli mi, že prý Chrom je lepší. (jéžišmarjá, teď jsem slyšela děsný rány z kuchyně a kocour mi vlezl do trouby, protože jsem pekla a bylo tam teplo.Je černej a já ho neviděla a zavřela jsem ho tam i s buchtou...*sok* kocour je živej, trouba už nepekla) Tak já vždycky stahuju přes ulož to a je to takové fialové ikona je fialový čtvereček a v něm žlutá šipka směrem dolů. Jiný neznám. Už to používám dva roky a nikdy se mi to nestalo. Dneska to vůbec nešlo a já rozhodně nic v počítači nemanipulovala. Pak jsem si tři díly stáhla přes Datoid.cz, ale to platím a navíc tam nemají všechny díly.

mcmerkurion*

...proboha,proč datoid platíš,když se zaregistruješ,platit nemusíš a stahovat jde taky...

...ohledně FRD> tady máš návod

...a ještě jednu připomínku: uložto,ulož a podobně,stále je to jedno,nekoukej na moje foto,mam tam blokaci fůry věcí,tak to bude asi vypadat jinak...

hodnocení

Jéžiš, ale to já nevěděla. Já to teda zkusím. Někdo mi řekl, že když to zaplatím, je tam to neomezené a rychlé stahování. Třeba 4 filmy najednou. Na uložto můžeš jenom jeden a někdy trvá ten film 5 hodin. Právě jsem od rána stahovala film Odsouzení a fakt to trvalo víc jak 4 hodiny. Také tam vedle vlevo bliká že to jde rychleji, ale musí se to zřejmě také zaplatit. A zrovna na Uložto je to předplatné nejdražší. Já zkusím ten Tvůj návod na FRD. Pak dám vědět. Moc děkuji. Suzy.

doplněno 10.11.15 18:48:

A ještě jsem zapomněla. Ráno už stahovat šlo.

kangaroo*

Můžete mi vysvětlit, proč potřebujete stáhnout 4 filmy najednou a ještě za peníze? To jako máte 8 očí či jste dokonce UFO :-D Podobné služby pro stahování dat používám už přes 10let a za celou dobu jsem jim nezplatil ani haléř včetně používání programů jako FRD. Pokud nestahuji přes FRD, tak bohatě stačí si stáhnout 1 film a v průběhu přehrávání stahovat další 1-2 filmy a takhle pořád dělat :)

hodnocení

Kangaro, ráda vysvětlím. Nesleduji stažené filmy, nebo seriály na počítači. Uložím si stažené filmy, nebo seriál, který má třeba třicet dílů a i více, do Usb úložiště a pak při jiné práci sleduji (poslouchám) třeba zrovna ten seriál bez přerušování a odbíhání k počítači, abych si zase stáhla pokračování, protože to sleduji v televizi a musela bych neustále vytahovat USB a přesouvat další díly. Postupné stahování které používáte Vy, mne zdržuje a nebaví mne to. A hlavně, nesedím a nečumím s rukama v klíně, s očima upřenýma na obrazovku, já to mám jako kulisu ke své práci. Tak to je ten hlavní důvod, proč si stahuji několik dílů najednou. Nebo několik filmů. Ty filmy které mám ráda nemažu a vracím se k nim, protože se mi u nich dobře pracuje. Některé znám nazpaměť a přesto si je stále pouštím, protože mi navozují příjemnou atmosféru. K těm třeba patří "Jean od floretty a Manon u pramene" a třeba náš seriál "Sňatky z rozumu". Ty mohu poslouchat od rána do večera nepřetržitě a kolem dokola. Ale to těžko pochopíte. Vezměte to tak, že jsme každý jiný a máme své návyky a potřeby.

Ale chápu, že je to počínání neobvyklé a spíše potrhlé. Ale nikoho tím neobtěžuji, kocour nic nenamítá a pejsek také neprotestuje. Tak snad jsem Vám to alespoň trošku vysvětlila. A takto to dělám už 35 let. Ale tenkrát jsem měla jenom magnetoscop a nahrávala jsem si na kazety. Takže tohle je mnohem lepší, rychlejší a praktičtější. Nemám hromady kazet, mám jednu malou karbičku a všechno pěkně uvnitř.

hodnocení

Mercury, děkuji moc. Dneska jsem celý den pracovala, tak jsem neměla čas. Koukla jsem se až nyní, ale to chce abych si to několikrát přečetla, ale opravdu sis dal hodně práce. Snad se tím prokoušu sama, nebo to ukážu tady jedné mladé holčině a ta si s tím poradí určitě a naučí mne to. Ještě jednou velké díky. Suzy.

Neviem ako,no ono to zakáže samotný windows,mal so raz taký problem tiež z jednou stránkou.V PC mi vypisovalo,že stránka nenajdená a na smarfone som ju cez tú istú wifi načítal.Tak mi kamarát poradil,nech sa tam pozriem a tam tá stránka bola zakázana.Vymazal som všetky odkazy na ňu a odvtedy už nie je s ňou problém.

andre*
hodnocení

0x

Ono opravdu ta stránka nemusí být dostupná.

hodnocení

IMPORTANT: This email is automatically sent after every account creation. If you are currently buying a premium account, this email will only be the first step to login to a non upgraded collectors account. Youll receive a second email as confirmation for the premium-payment.

POMÓÓCT, já jsem nainstalovala ten doporučovaný program na stahování a pak jsem to zkoušela tady s jednou holčinou a klikly jsme na něco a tohle mi přišlo meilem. Rozumím jenom tomu, že chtějí něco platit, ale já vůbec nevím co. Může mi to někdo vysvětlit? Díky.
doplněno 11.11.15 18:06:

Nainstalovala jsem to FRD. A to má být všechno zadarmo, tak tomu vůbec nerozumím.

hodnocení

Hello 31324939277,This email contains the automatically generated user data.All features such as the account-lock, username- or email-change can be modified later by means of the configuration menu at your user panel.Login data:Username: 31324939277Password: 3QDbPAXT0

Tohleto tam je ještě napsané. Asi jsem se někam omylem přihlásila. Ale to mi je divné, protože jsem klikla jen na odkaz, který je tam jako zadarmo. Jen jsem to chtěla vyzkoušet, jak to bude fungovat.

hodnocení

Musím poděkovat ještě jednou Merkurymu, protože jsem se už naučila používat ten systém stahování který mi doporučil a opravdu si ho nemohu vynachválit. Jestli je tady ještě někdo kdo by váhal, nebo to ještě nezkusil, tak vřele doporučuji. Merkury, DÍKY. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]