Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barevná multifunkční tiaskárna

Od: zmrzlina* odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi,potřebuju poradit. Chci koupit barevnou multifunkční laserovou tiskárnu. Stačí formát A4 a lepší rozlišení pro tisknutí fotografií i obrázků a dokumentů do školy. Cena okolo 2000-3000 Kč. Jestli se okolo těchto hodnotách nevyzkytne tiskárna s dobrým rozlišením,tak nevadí,ale aby ty obrázky k něčemu vypadaly :D Měli jsme totiž inkoustovou tiskárnu a ta děsně ''žrala barvy'',takže jsem se rozhodla pro laserovou,tak snad mi někdo pomůže a poradí, díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nepotěším tě - levné lasery nejsou vhodné pro tisk fotek... Barevné laserové multifunkce v dané ceně - pokud vůbec jsou, "žerou barvy" stejně jako inkoustovky, navíc semotamo potřebují vyměnit fotoválec (v cca ceně tiskárny)...

Nech si fotky do školy dělat ve fotolabu - vyjde tě to levněji...

*smich*

doplněno 20.11.12 20:37:

To Bmbx: No - nevím - ve fotolabu je běžně k dostání 10 x 15 (tedy 1/4 A4) za 4,- Kč (neuvažuju ´akční´ ceny) - včetně fotopapíru... Myslím, že na tuto cenu se při domácím tisku nejsi schopen dostat...

hodnocení

0x

Kup inkoustovku od Canonu Pixma něco z řady MGxxxx a barvy na Aukru, vyzkoušené - sada pěti inkoustů cca 200Kč, nižší náklady asi už těžko s něčím jiným docílíš. ;)

doplněno 20.11.12 16:39:

Ani v tom minilabu :D

hodnocení

0x

Nevím jak multi od canonu,mám Epsona SX110 (foto netisknu,tak toto neposoudím,jen cenu tiskárny)v akci stála asi litr (1000kč) je na 4 kartridge přičmž jak již někdo píše -na aukru mám "svého"prodejce-5ks (2xčerná,červená,modrá a žlutá) za 129kč s poštovným,jednou se stalo,že jedna nešla,obratem poslal zadara druhou,náhradní!Přičemž taty neorigo prodává i levnější (10ks ...)

hodnocení

0x

Epsony mají lepší stálobarevnost tisku, protože používají pigmentový inkoust a používají větší kapky, a díky tomu mají větší spotřebu inkoustu. Canony mají nejlepší rozlišení a nejlepší fototisk, dnes už skoro není v Canonních modelech rozdíl v kvalitě tisku, spíš v ekonomice tisku. Multifunkce řady MG mají dělený inkoust tak patří k těm ekonomičtějším, kromě jiného dokáží komunikovat přes WiFi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]