Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení notebook televize

Od: karel1711* odpovědí: 8 změna:
Mám notebook a je prasklý display, chci se zeptat zdali jde tyto zařízení propojit a jak

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

1x

Existuje rovněž propojení VGA - HDMI, v tv by jste ten port měl mít. Bude to ale bez zvuku, ten je třeba řešit zvlášť. Mimochodem kabely VGA - SCART existují, jen je třeba pohledat důkladněji.

sef*

zvuk se dá nastavit na televizi ovládací panely, zvuk a nastavit TV jako výchozí

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - ano, propojit to lze. Použijete správný kabel a v TV si nastavíte správný vstup pro NTB. Zdravím!

doplněno 08.11.15 20:21:

Neznám, jaké jsou možnosti propojení - třeba to bude HDMI na HDMI.

karel1711*
hodnocení

To znamena kabel VGA SCART
doplněno 08.11.15 20:20: Jde spíše o to ze bych chtěl televizi použít jako monitor
karel1711*
hodnocení

V notebooku je jen vga a v TV SCART. Dival jsem se na net a nikde jsem tento kabel nenasel
naihonn*

Sice takový kabel existuje, ale ne pokaždé opravdu funguje. Je to spíš taková loterie. Ono je to taky koneckonců dost nestandardní propojení. Ale tak buď se spíš v servisu zeptat, jestli by se dal vyměnit displej, to by mohlo být lepší řešení.

hodnocení

0x

Samozřejmě, že to propojit jde.Záleží na konektorech v notasu a v televizi.

Jinak, výměna displeje není tak nic strašnýho.

sef*
hodnocení

0x

normálně HDMI kabelem, dnes už to má každá televize i notebook a kabel stojí pár desítek kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]