Nejste přihlášen/a.
ahojky,myslím,že se na to tady už někdo ptal,ale já nevím co mám dělat..zarovnala jsem si nějakým omylem icq vpravo a teď se mi nezobrazuje...fakt nevím co s tímprosím o radu
jestli myslíš celé icq okno, tak ho spuť, dej"hlavní", vyber"Dokovat ICQ"a tam je možnost vpravo a vlevo...
nemám kde dát to ,,hlavní"jestli myslíš v aplikaci icq,tak nemůžu...to okno mi nenajíždí...mám ho jenom na liště..když klepnu pravým je tam jenom...velikot,přesunout(to s tím nejde nic dělat),minimalizovat a zavřít... a když levým nebo 2x levým,tak se taky nic nedějeuž fakt nevím co s tím
tak zkus toto: klikni pravým tlačítkem myši na icq (jak máš na liště), vyber přesunout (kursor myši by ti měl najet na icq okno,které ti někde"lítá"), pak klikni levým tlačítkem myši (hlavně s ní nepohybuj!), pak klikni po druhé levým tlačítkem myši a drž to tlačítko!, a posunuj myší, tak dlouho dokud neuvidíš kursor nebo kursor s icq (pokud uvidíš jen kursor, je možné, že jsi pohla myší a zkus to ještě jednou nebo dva krát) pokud to nevyjde napiš, ještě mě napadla jedna možnost
Zkus spustit nejaky program s nizkym rozlisenim. Treba 640x480. Me to pak vzdy hodi okno ICQ doprostred plochy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.