Nejste přihlášen/a.
poraďte mi prosím mám adobe reader XI a teď mi stále naskakuje nabídka na instalaci ADOBE AEROBAT READER DC V 15009 20069 zkusila jsem to klikla jsem ale po nějaké době spadnul počítač dalo to hlášku chybu a pak se to dalo do původného stavu, nevím co mám dělat, ten starý adobe dá se to nějak aktualizovat nebo se to samo? A neměla bych ten starý adobe nejdříve odinstalovat. proč to stále nabíhí co s tím? je pravda, že se mi nějak zpomallil počítač. poraďte.
Adobe Reader je neskutečně paskvilózní soft, který je jednak dost nestabilní a jednak neustále se dožadující nesmyslných aktualizací. Již dávno tomu jsem s ním ztratil trpělivost, odinstaloval jej a místo něj používám Foxit Reader. Používám totiž pdf soubory prakticky neustále, takže potřebuji něco, co funguje bez potíží. Dá se i počeštit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.