Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s tím že mi pořád padají všechny prohlížeče, zkoušel jsem všechny odinstalovat smazat profil, několikrát jsem systém projel antivirákem ( také ne jedním zkoušel jsem jich víc). Prohlížeč padá nepravidelně někdy se to stane po minutě co ho otevřu jindy třeba po půl hoďce ale nikdy mi nevydrží zaplej dýl jak hodinu.
Předem děkuji za odpověd.
Antivir je na viry, pak máte ještě malware, adware různé další potvory...
Takže piriform.com/... toolslib.net/... malwarebytes.org/...
@praivo - v dané oblasti je mi jedno, jak se přesně co jmenuje. Používám prostě programy, které problém opraví. Z mé zkušenosti většina IT z firmy (za x let v různých firmách) jsou lidi, co umí restartovat PC a dát "bod obnovení".
Pro tazatele je důležité, že nějaký "ware"byl a už není. Pro ostatní - na základě vašeho upozornění se omlouvám v termínu - malware je právě program pro odstranění sajrajtu (brácha antiviru).
Zdá se, že to byl opravdu malware jak jste napsal, projel jsem to jedním z těchto programů a prohlížeč zatím nevypadl.
Asi by sis měl najít definici slova "malware"
@jmlc: Zase špatně: Malware = MALicious softrWARE = všechen škodlivý software, tj. viry, trojani, rootkity apod.
Program na jejich odstranění je (překvapivě ) ANTI-malware...
díky za upřesnění - asi si tu dám pár týdnů volno... jsem v práci vytížen a pak se snažím dávat moudra... Bez ohledu na správný výsledek ta omáčka kolem není zřejmě dobrá...
V tomto případě mne zřejmě zmátla vaše první narážka, kterou jsou řešil zbytečným komentářem, k tomu chybným... njn, rýmečka napadla i mozeček...
Neříkám že je to extra výkonný NTB ale na tohle si myslím že není příčinnou.Už jenom proto, že jsem ho používal už tak 3 roky a začalo to dělat tak před dvěmi týdny.
notebooky.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.