Nejste přihlášen/a.
Ahoj , koupil jsem si novou grafickou kartu a poté co jsem ji vyměnil za starou tak se vše rozběhlo jak by mělo , ale nezapla se mi klavésnice , myš a ani monitor . Kartu jsem vyjmul a vrátil starou a počítač naběhl tak jak má. Postupoval jsem : vypnul pc , počkal až se vypnul i zdroj , odpojil kabel ke kartě , vyjmul starou kartu , zapojil novou a zapojil kabel , Původní karta je : Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 , nová karta : MSI R7 370 GAMING 4G . Budu rád když mi někdo poradí čím to může být ,zákl deska - MB MSI z77a-gd55-z77, s 1155 , ddr3 , atx
procesor - cpu intel core i5 2500k ( 3.3ghz , 6mb , socet 1155)
zdroj - OCZ Fatal 1 ty profesional senes - 750w
ram - 4x4gb ddr3 1600 mhz cl9 (ccmz 16gx3m4x16)
s pozdravem Drak
Možné příčiny: Špatně zacvaklá karta, špatně zapojenné přídavné napájení, špatný kabel nebo špatná redukce od monitoru, špatně nebo vůbec neodinstalované ovladače staré grafické karty, vadný nebo nespolupracující slot na kartu, starý bios. U vás mě napadá vadný zdroj či nová karta, případně neodinstalování ovladačů staré. Některé karty mají i takový posuvný čudlík na přepnutí biosu, zkuste nejprve přepnout. Potom bych doporučil zkusit v jiném počítači, abyste vyloučil její poruchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.