Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Nejde mi tisknout přímo z mailu přílohu. Když kliknu na vytisknout, tak se stále načítá náhled a vlevo se hledá cíl a nic. Musím tedy přílohu stáhnout na plochu, tak pravým tlačítkem vybrat program, ve kterém se to povede otevřít (automaticky se to neotevře) a pak teprve vytisknout. Dříve mi to šlo tisknout přímo z mailu. Prosím poraďte. Děkuji.
Dobrý den, neuvádíte, kde je ten mail otevírán (prohlížeč nebo mail. klient). Pokud je to v prohlížeči, tak možná pomůže jeho vyčištění (mezipaměť a cookies). Zdravím!
P.S. Můžete zkusit i jiný prohlížeč, jestli bude stejný problém nebo ne.
doplněno 04.11.15 20:35:Vy máte prohlížeč Google Chrome. Jiný prohlížeč by se musel do PC nainstalovat (např. Opera nebo Firefox). V Chrome si klepněte nahoře zcela vpravo na tlačítko "tři čárky" a tam najdete Více nástrojů a možnost Vyčistit data prohlížeče (já to mám v angličtině, tak to bude snad podobně u Vás), Měla by vyskočit tabulka a tam si zvolíte, co má být vyčištěno. Ovšem, že tím bude problém odstraněn Vám zaručit nemohu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.