Nejste přihlášen/a.
podle obrazku poradí někdo čím to muže být? děla to jen na notebooku lenovo, jinak nikde.
když se tam objeví tahle hvezdíčka tak se to pak už nepřípojí, musím přes mobil do nastavení routeru a když změním kanál, tak to chvilku běží, a pak to vypadně zase. ale samo se to nepřipojí.
Když na tu ikonu klikneš, najde ti to tvou síť? Pokud se budeš snažit do ní připojit ručně tak to udělá přesně co? Co když bys odstranit uložený wifi profil tvé sítě v počítači?
najde jí to, a když se dám připojít tak mi to napíše chybu. že se nelze připojit. stím odstraněním uložeby wifi mě to nenapadlo. to zkusím
Tak tohle mi dělal taky notebook LENOVO Z 580
pomohlo aktualizovat ovladač WIFI Adapteru.
Od te doby klid.
Děje se mi něco podobného s jedním ThinkPadem (adaptér Intel 5100). K jedné ze tří sítí se čas od času nedá připojit. Zkoušel jsem nastavit IP ručně místo DHCP - chvíli se to zdálo ok, ale po pár restartech se problém opakoval. Po pár týdnech začal stejně blbnout i kolegův Asus. Dělá to nejspíš router, protože po jeho restartu vše naběhne.. a o den / dva později znovu. Na routeru jsem nedávno měnil šifrování a heslo, předtím žádný problém.. no jo, co chtít za těch pár stovek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.