Nejste přihlášen/a.
Hezký večer přeji, chtěl bych se zeptat vás, znalých a zkušených, kteří mají co do činění s programem Picasa 3, zda nevíte, jak program "donutit" k tomu, aby prohlížel fotky a obrázky podle názvu a nikoliv podle data. V nastavení jsem na žádnou takovou možnost nenarazil a nápověda mi též ničím nepomohla. S ostatními funkcemi jsem nadmíru spokojen, ale pořadí prohlížení fotek je pro mě záhadou a velkou vadou na kráse jinak pro mě skvělého softwaru. Děkuji za odpověď.
Stačí kliknout vlevo na vybranou složku pravým tlačítkem, vybrat "Seřadit složku podle" a vybrat v rozbalovacím menu podle "Název" - ( nebo Datum - Velikost - Opačné pořadí), podle potřeby...toto u Picasa Verze 3.9.137 (Sestavení 81) pro Win, u dalších verzí Picasa to bude podobné...označení fotky mám: Rok - Měsíc - Den - Popis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.