Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne přesně

Od: hanesz* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

u tiskárny Brother DCP 330C jsem si všiml, že netiskne úplně přesně. Mám papír s náčrty, které musí být s přesností na milimetry a tiskrána se vždy +- o 1mm mine.

Např. ze čtverce 4x4 cm je po vytisknutí na papír čtverec o velikosti 3,9 x 3,9 cm.

Můžu to nějak nastavit nebo upravit aby se to vytisko přesně?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, v nástrojích tiskárny by měla být položka -kalibrace. Neznám přesně software Brother ale předpokládám, že bude společně s čistěním ink.trysek a volbou množství inkoustu.

hanesz*
hodnocení

Děkuji pohledám to. Myslíte v nastavení, které najdu v Pc nebo na display tiskrány?

hodnocení

2x

Já to mám v PC jako součást software k tiskárně HP. Pokud má tiskárna na sobě volbu "nastavení" mělo by to být i tam.

hanesz*
hodnocení

Nikde jsem to nenašel. Nemá někdo stejnou tiskárnu, že by mi udal přesný postup?

www.google.cz/search?q=kalibrace+tisku+brother&client=ms-opera-mini-android&channel=new&gws_rd=cr&ei=3Kg4VrrmMMbCOZvRsNAO
Většina lidí v souvislistí s kalibrací tisku tiskáren brother řeší bohužel spíš otázku sytosti barev než přesnosti tisku ale snad najdeš co potřebuješ. V angličtině mi google vyplivnul i něco o vydaném patch pro kalibraci tisku ale spíš by se to chtělo obrátit na support center než nějaký patch bezhlavě instalovat.
doplněno 03.11.15 13:43: Doufám že výsledek vyhledávání z odkazu tj vyleze ve stejném pořadí jako na mobilu. V tom případě bych začal číst odkazem 3 a 4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]