Nejste přihlášen/a.
Víte někdo jak odstranit reklamu na AliExpress. Je to čínský obchod. Snažil jsem se ji odstranit podle nějakých návodů z internetu, ale stále se mi zobrazuje.?
Předpokládám, že míníte reklamu v internetu. Reklamu může odstranit pouze její majitel/zadavatel.
Vy můžete použitím doplňků do prohlížeče a vhodným nastavením prohlížeče zamezit zobrazování.
Neuvedete-li více informací, těžko poradit konkrétně...
Tak to se omlouvám,
s malware zkušenosti nemám.
Ano, šmejděním po "nebezpečných" stránkách či stahováním z neznámých zdrojů anebo pomocí torrentů sis nasoukal do compu malware. A zrovna tyto jsou tak sofistikované, že je běžnými prostředky neodstraníš. Doporučuji ti navštívit forum.viry.cz a tam požádat o pomoc - chce to registraci a trochu se rozkoukat.
Chlapi z viry.cz neradi vidí, když se člověk pokouší něco řešit sám a teprve potom jim dává výpis diagnostického programu, ale na malware vždycky stačil MBAM. který je pro laika jednodušší, než fixovat položky výpisu. Takže můj tip je stáhni malwarebytes, nech aktualizovat databázi a spust test.
Pro klid svědomí bych přeinstaloval prohlížeč a následně ještě ccleanerem nechal vyčistip počítač a vymazat cache, kde se potvory nejčastějš zálohujou. Pokud používáš windousáckou otevřenou bránu pro viry - internet explorer, tak přejdi na jiný bezpečnější prohlížeč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.