Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzá mi notebok

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Dobry den prosim o radu.Asi posledni 3 tydny zamrzl muj notebok asi 4 krat.Neslo s ti pohnout a ta sem musel stlacit start a vypnout.Použivam Fire fox.Diky za radu.O Google zatim neuvazuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Souhlasím s blechou@, problém bude teplo. Kdy naposled jste vyčistil (vysavačem nebo stlačeným vzduchem) ventilátory? Asi znám odpověď ...

praivo*

Mně o víkendu také několikrát zamrznul PC s Firefoxem a byl nutný restart tlačítkem. Ani bych se nedivil, kdyby byla chyba někde u Mozilly.

hodnocení

1x

Napadají mne tři možnosti... 1. Nějaký proces na pozadí vytěžuje procesor/disk... 2. Se vas notebook vyrazne prehriva...

3. Odchází vám disk... Skuste zlepšit chlazení notebooku že ho dáte třeba poblíž otevřeného okna, abychom mohli to přehřívání vyloučit, pokud se to zlepší, tak by to mohlo být tím...

bruno*
hodnocení

0x

Jenom na netu, nebo kdykoliv? Kolik GB RAM máte a jaký OS? Jak moc máte zaplněný HDD? Měřil jste si rychlost připojení netu? Požíváte CCleaner, nebo jiné čištění disku?

hodnocení

Pamet Ram mam 2 GB,OS Windous 7 32 GB HDD zaplnen 57,7 volnych 92 GB.Použivam nainstalovany cistic pro Wind.7 a mam origin.Eset 32. Sem zacatecnik.Rychlost mam 40 GB.Problem jenom na netu.

bruno*

Aha, tak se nám to v tom problému zužuje. Nelíbí se mi Eset, kdysi jsem ho měl - NOD 32, ale ztratil krok. Dej si Avast (taky zdarma a nejlepší) Asi jsi chytil pár virů. Nastav si to na automatické a pravidelné kontroly, taky povol pravidelné aktualizace. Nejdřív ovšem musíš odinstalovat ten Eset, jinak je možný průšvih. Nainstalavaný čistič od win vymaž a dej dej tam CCleaner. Dál poradit neumím, vše je jen z mých zkušeností. Mám 6 let staré železo a s chlazením jsem nikdy problém neměl. Netvrdím, že jsem odborník. Dnes jsem došel k závěru, že Windows opustím, žere mnoho paměti, je na viry průstřelný jako vždycky, protože se hackeři do něj rádi navážejí. Jdu do Linuxu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]