Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat PDF Architect

Od: adecko® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Nainstalovala jsem si na zkoušku PDF Architecta netuše, co si za program do počítače pouštím. Zjistila jsem poměrně brzy, že je pro mně zbytečný a chtěla se ho zbavit. Odinstalace je sice k dispozici (teoreticky), ale ve skutečnosti je to jen nějaká modifikace. Anglické návody na webu mám strach zkoušet (zhusta je to o další instalaci nějakého programu) - neumím natolik dobře anglicky a mám strach abych si tam nezanesla nějaký další humus. Český návod byl jednoduchý program unins000.exe a jako parametr soubor unins000.dat . Ani jedno v adresáři PDF Architecta není. pogram lze získat z jiných adresářů, ale ten soubor unins000.dat nevím kde sehnat. Kdyby někdo měl ten soubůrek nebo věděl nějaký jiný postup, byla bych vděčná. Verze architecta je 2.1.06.19758.

Díky a stálé zdraví přeju.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

3x

Stáhněte si program iobit uninstaller nainstalujte, v pravé horní části (složka: Možnosti) najdete slovenštinu a po spuštění najdete to co chcete odinstalovat.

hodnocení

Jediný program, který ho nakonec dostal ven. Díky.

iz*
hodnocení

1x

Přes "Hledat" se soubory unins000.exe a unins000.dat vyhledat nedají?

hodnocení

Jak jsem psala: program unins000.exe je ve více adresářích, ale soubor unins000.dat je specifický pro dané programy a nevím jak by se pro pdf architect vytvořil.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den a přes klasický "odinstalovat program" to nejde? (přes ovládací panely) :)

tomas11*
hodnocení

0x

Též přes -CCleaner-nástroje- označit-odinstalovat.

hodnocení

Nefunguje. Skončí to u "odinstalace" kterou nabízí PDF architect, ale která posléze nabídne jen modifikaci programu.

tomas11*

tak přeinstal a pak uninstal?

hodnocení

Dobrý den.

Děkuji za odpovědi. Jak jsem psala výše pomohl jedině ten program IObit uninstaller.

Stálé zdraví a dobrou mysl přeju.

janasefesf

Stahnul jsem novou instalaci a pri spusteni instalace se da v dialogovem okne zvolit odinstalovat. PDF architekt 5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]