Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nainstalovala jsem si na zkoušku PDF Architecta netuše, co si za program do počítače pouštím. Zjistila jsem poměrně brzy, že je pro mně zbytečný a chtěla se ho zbavit. Odinstalace je sice k dispozici (teoreticky), ale ve skutečnosti je to jen nějaká modifikace. Anglické návody na webu mám strach zkoušet (zhusta je to o další instalaci nějakého programu) - neumím natolik dobře anglicky a mám strach abych si tam nezanesla nějaký další humus. Český návod byl jednoduchý program unins000.exe a jako parametr soubor unins000.dat . Ani jedno v adresáři PDF Architecta není. pogram lze získat z jiných adresářů, ale ten soubor unins000.dat nevím kde sehnat. Kdyby někdo měl ten soubůrek nebo věděl nějaký jiný postup, byla bych vděčná. Verze architecta je 2.1.06.19758.
Díky a stálé zdraví přeju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.