Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka z Alibaba.com

Od: zuntr* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych si objednat něco z alibaba.com a u zboží které jsem chtěl bylo napsané Order Now tak jsem to klikl a ukázali se mi kolonky pro objednávku jako jméno, adresu ale i tyhle 3 které můžete vidět v obrázku který přidávám a nevím co mám u nich vybrat/napsat.

Objednávka z Alibaba.com
Objednávka z Alibaba.com #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
První je výběr měny, druhé způsob přepravy a třetí dodací podmínky incoterms.
Jen pro jistotu, víte, že alibaba slouží jako B2B a minimální objednávka často bývá kontejner? Jen jestli víte, do čeho jdete..
doplněno 01.11.15 21:59: B2B business to business - nakupují tam obchodníci ve VELKÉM - po kontejnerech. Takové to velké, železné co převáží třeba lodě nebo vlaky. Pro konečné spotřebitele slouží AliExpress.
doplněno 01.11.15 22:19: Jen se ptám, jestli víte, co činíte, protože se mi nezdá, že by člověk znalý problematiky, položil dotaz jako Vy. Pokud je Váš zájem velkoobchodní objednávka, bude tedy nejspíš vše v pořádku..
zuntr*
hodnocení

Jak to myslíte s tím B2B a kontejnerem? Že by mi to jako mohlo přijít pozdě?

majsterjoe*

No počítám max 3 měsíce. možná dva, když včas zaplatíš zálohu.

Jo a ANO, je tím myšleno objednávka CELÉHO KONTEJNERU, tzn několika tisícové množství.

Tak hodně štěstí *smich*

zuntr*
hodnocení

Jasný ale v čem to jako vadí?

zuntr*
hodnocení

Jo tak to vím ale našel jsem si zboží kde je pocet minimalnich objednavek 1 kus tak to je v pohode ne? Chci si to objednat pro sebe

majsterjoe*

No to je právě ono, musí se hledat jen minimální množstvi, jinak to funguje na principu velkoobchodu.

doplněno 01.11.15 23:19:

Ano, OK.

*palec*

zuntr*
hodnocení

Takže když si to objednám kde je napsáno minimálním množstvím 1 kus tak to bude ok? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]