Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikonky v Zoner PS

Od: rudy63® odpovědí: 1 změna:

Poradí někdo jak zobrazit ikonky v Zoner PS 18? Místo ikonek se po najetí kurzorem změní jen zabarvení pozadí a vyskočí popisek, ale ikonky se nezobrazují vůbec.

doplněno 01.11.15 23:37:

Zkoušel jsem to najít v nastavení, ale tam je jen volba velikosti ikony a možnost popisku.Ikony nemám v Zoneru žádné.Chtěl jsem celý progr. přeinstalovat z USB se kterým jsem ho koupil. Zoner PS 18 ale nejde odinstalovat a zobrazuje to jen hlášku, že nelze vytvořit dočasný soubor... Takže teď nevím vůbec co s tím dál.Nemá někdo řešení?

doplněno 09.11.15 16:31:

Ikonky se podřilo vrátit, a to tímto způsobem:

Možná řešení jsou dvě:

1) Používat pouze Windows Firewall, ovšem chápu, že to nemusí být žádnoucí.

2) Dočasně vypnout jiný Firewall (Comodo), povoplit Windows Firewall a nainstalovat písmo, které potřebuje ZPS pro ikony (=ikony jsou techniky řešeny jako písmo)

- instalace písma/ikonek> C:\Program Files\Zoner\Photo Studio 18\Resources\Fonts\zps.ttf> najděte tento soubor přes Průzkumníka Windows a klikněte na soubor pravým tlačítkem myši a vyberte instalovat. Pokud proběhne instalace v pořádku, tak můžete zase zapnout váš původní firewall a ikonky již budou v ZPS funovat.

Jen doplním, že bez zapnuté brány windows fireeall nešlo zps.ttf nainstalovat.

Ikonky v Zoner PS

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ajamiau
hodnocení

0x

To vypadá spíš na nějakou chybu, napište asi ideálně přímo na podpora@zoner.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]