Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje vam zakonyprolidi.cz?

Od: ctenar* odpovědí: 5 změna:

Pouzival jsem web zakonyprolidi.cz, ale ted mi to z dost bizarniho duvodu (chyba 400) uz asi 2 tydny nefunguje. Nic jsem si v nastaveni prohlizeci nemenil a tato chyba snad ani uzivatelskym nastavenim zpusobit nejde.

Na twitterovych strankach projektu zakonyprolidi to vypada, ze funguje jejich web normalne.

Chci se jen ujistit, ze chyba je opravdu nekde u me *ee*

Funguje vam zakonyprolidi.cz?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Funguje.

Zkusil jste jiný prohlížeč?

ctenar*
hodnocení

Je mi divne, ze mi nefunguje jen tato stranka. *sok* Zkousel jsem i uplny restart PC a nic. Mam posledni Firefox. Kvuli jednomu webu nebudu instalovat novy prohlizec.

Hlavne je mi divna ta hlaska - spatne vytvoreny http dotaz.

Dekuji vsem za overeni webu.

cesmina*
01.11.15 14:02
hodnocení

1x

Funguje.

hodnocení

0x

u mě dobrý

ctenar*
hodnocení

Dnes mi ten web zase z nicehonic zacal fungovat.*sok* Nic jsem nemenil (ani nebylo co). *nevi*

Naposledy jsem to zkousel pred asi 5 dny a to mi ukazovalo porad tu stejnou chybu.*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]