Nejste přihlášen/a.
Nevíte o nějakém, co se dá stáhnout jako free, přehrává a je možnost nahrávání? A odkud je stáhnout? Našel jsem jich pár, ale nešly nainstalovat. Rovnou vylučuji slunečnici a podobné svinstva, kde si stáhnete i to, co nechcete. Díky!
bluegrasscountry.org/... Jen klik na LISTEN LIVE. Bezva muzika, fakt skvělá! Ale jen na měsíc. Pak chtějí zaplatit.
Tak jsem se na to podíval a zdá se, že absolutně nejnabušenější a s obrovskými možnostmi, ale přesto pořád úplně zadarmo se všemi funkcemi je streamWriter. Ještě nemám prošlé všechno, ale i od už tady zmíněných nemám žádnou osekanou verzi zadarmo, kde se za zbytek platí a jako jeden z mála, co jsem našel, umožňuje dokonce nastavit nahrávání v určitý čas, případně i s opakováním. Dokonce vychytávka, co jsem nikdy předtím neviděl je možnost si zadat na seznam přání písničku a jakmile se na nějakém z rádií objeví, tak ji to nahraje. To ale ještě nemám vyzkoušené. Každopádně díky za tuhle otázku. Díky ní jsem našel tenhle prográmek. A další pro mě dobrá vlastnost je, že se dá používat jako Portable.
Stránka, kde se to dá stáhnout: streamwriter.org/...
Nějaká rádia má KMediaplayer,umí nahrávat, lze i přidat jakékoliv rádio (nutno zadat stream adresu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.