Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka po instalaci

Od: inzulin20 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes jsem provedl přeinstalaci na mém netbooku Acer Aspire One D150 z WIN7 na Lubuntu, instalace proběhla v pořádku všechno ok, dokud jsem po instalaci nedal "Restartovat nyní", vypl se notebook, zapnul a nerozsvítí se mi displej, prostě nic.. Jen černá obrazovka. Nevíte co s tím prosím? Dřív mi tam naběhlo aspoň Acer a bla bla...

Děkuji za odpověď..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Zkus pripojit nahradni monitor zda neco neuvidis. Kdyz vlozis bootovaci cd spusti se ti neco? nebo je monitor totalne mrtvej? Mas pocit ze system nabehne i pres cerny monitor?

turek*
hodnocení

0x

A jinak systém startuje, jen nejede obrazovka? Vyzkoušej po zapnutí notebooku zmáčknout F5, nemám pro to vysvětlení, ale takhle se mi chová poslední Ubuntu na starém Aceru. Pak už jede v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]