Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné zbarvení

Od: dreamie odpovědí: 3 změna:

Ahoj, vždycky když zapnu hru Tomb Raider, nebo Euro Truck simulator 2, tak mám ten obraz takový divný... je to jakoby jste si v 3D kině sundali 3D brýle. Každý objekt má takové barevné stíny, je jakoby zdvojený... nevíte čím to je? Díky moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

0x

Problem je jenom u techto dvou her?

rozepis nejaky parametry pc popripade...

hodnocení

0x

1. Zkus reinstalovat ty 2 hry

2. Pokud to nepomůže, koukni se do grafického nastavení těch her

3. Pokud opět nepomůže, koukni se do ovládacího centra tvojí grafické karty (př.. já mám AMD a v tom se dá pěkně vrtat :D)- ale bacha abys nepřenastavil něco co by ti mohlo uškodit

4. Kouknul bych ještě na nějáká fóra, třeba těch her, jestli mají lidi taky takové problémy

5. Pokud ani jeden z předchozích bodů nepomůže, vyhoď PC z okna/vem kladivo a rozmr*ej ho, jdi si koupit nějáký PC s OS Windows3.11 nebo doporučuji MS-DOS, s těmahle takové problémy nebudou :D :D :D

Hodně štěstí

pee*

Aktualizuj ovladače grafiky. A jestli máš AMD grafiku tak jdi do Catalystu a tam dej tlačítko Výchozí.. U Nvidie nevím, mám AMD grafiku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]