Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím Product key?

Od: monty* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit s tím, jak u svého notebooku zjistím Product key. Dříve býval nalepený ze spodní strany ale to už teď není a nevím kde jinde jej najít. Ze spodní strany je pouze nálepka s těmito údaji- SNID xxxxxxxxxxxxxxxxx

a S/N:xxxxxxxxxxxx

počet křížků neznačí přesný počet čísel, ale chci ukázat, že tam ta čísla jsou.

V papírech od notebooku jsem to nenašel

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Klik pravým na Tento počítač --> Vlastnosti

Používám program Produktkey. Vypíše všechny klíče od pro¨gramů Microsoft.
nirsoft.net/...

fran56ris*
hodnocení

0x
monty*
hodnocení

Děkuji. Na internetu normálně hledávám primárně, ale u product key mě nenapadlo hledat, protože jsem si myslel, že to žádný program neumí. Nebo spíše by neměl umět.

doplněno 27.10.15 20:02:

No nicméně mi ani jeden program Product key nezobrazil. Pokaždé tam je jen prázdné místo bez textu.

scv®
hodnocení

0x

Zkuste program KeyFinder nebo .vbs skript odtud.

monty*
hodnocení

Napadá mě, neměl by to umět i program Aida? Mám ho nainstalovaný a nemusel bych už stahovat nic jiného. Jenom nevím jak to tam najít.

monty*
hodnocení

Sotva jsem to dopsal, tak jsem to našel. Nejhorší je, že se mi potvrdily mé obavy. U prduct key (v ajda licenční klíč) je psáno, že je to trial. Notebook nemám ani rok, takže je v záruce a nedělal jsem s pc nic, proč bych měl kód měnit. Samotný systém mi píše, že je aktivovaný a funguje v pořádku. Čím to může být? Mám notebook kdyžtak reklamovat?

hodnocení

0x

zkuste program Speccy piriform.com/...

když to projede, vyhodí TXT LOG = informaci o celém PC a hned na začátku mi to napsalo i licenční kód !

a pokud to máte správný kód, zřejmě nezbude než reklamace...

fran56ris*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

Tento program Ti jej zobrazí 100%.I vše co se nachází v počítači !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]