Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po obnově se PC strašně seká

Od: jilous odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,

měl jsem problém s PC, tak jsem jej vrátil o 5 dní do nejbližšího bodu obnovy. V minulosti jsem to párkrát udělal a pomohlo mi to, ale nyní se stav notebooku výrazně zhoršil. V normálním stavu je notebook asi tak 10 minut po spuštění a pak se začne mírně sekat, to se ale stupňuje až do stavu, kdy se sekne třeba na půl minuty a prakticky neovladatelný. Kurzor se např. posunuje po částech velice trhaně. Zkoušel jsem notebook obnovit do továrního nastavení, což vždy šlo. Ale teď mi vyskočí chybová hláška, že chybí nějaké médium. Je moje chyba, že jsem si u nového notebooku neudělal kopii systému (stalo se mi to poprvé, jinak ji dělám vždy)

Poradíte mi co dělat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych smazal vše nepotřebné a uvolnil místo na disku. Použil bych antivir (jestli tam není "šupák") a program CCleaner (hlavně pro vyčištění registru OS). Antivir by měl být aktivní pouze jeden (pokud máte více, tak zcela vypnout). Odinstaloval bych nepotřebné programy a asi bych zkusil i defragnentaci disku. Také se podívejte na spuštěné procesy, jestli tam není něco, co více zatěžuje PC a třeba by stačilo tento proces ukončit. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]