Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych poradit jak se zachovat a vyvarovat se situaci, kdy se po spuštění PC a následovném přihlášení zobrazí pouze plocha bez ikon které se stejně nezobrazí, ani po vytrvalém čekání. To že se zobrazí lze předvídat v případě že u kurzoru myši je přesípací okno. PC musím pak několikrát resetovat a je to velmi zdlouhavé. V čem je tedy chyba? děkuji
No něco je špatně a nic se neděje bez příčny (o tom ale s úspěchem někdy pochubuju). K této situaci se dospělo jak? V nouzovém režimu systém naběhne?
To jsem nezkoušel, ale do té doby než se přihlásím je vše ok. V registrech to není. A na PC jsem v tom období maximálně odinstaloval pár programů a pracoval s tabulkami,toť vše
Vyzkoušej tedy ještě nouzový režim, jak se to bude chovat. A podle čeho usuzuješ, že to není záležitost registrů?
Asi je to blbost ale projel jsem PC několikrát Ccleanrem, 1-Click Maintenance apod. pravda, zase tak jistý si nejsem. A jedna blbá otázka na konec- jak mohu spustit nouzový režim? nejsem si jisty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.