Dobrý den studuji na FSI VUT a mám problém s notebookem HP ProBook 6555b který jsem asi před měsícem upgradoval na Windows 10.Až do dnes fungoval bez problémů ale ráno se objevily problémy se zaváděním už jednou jsem obnovil tovární nastavení a pak jel bez problémů až do večera kdy jsem instaloval LabVIEW a problémy se objevily podruhé. Nevíte někdo o nějakém dobrém a rychlém servisu v Brně?
Tento notebook se dodával s Windows 7 Professional, rozhodně bych z nich na Windows 10 nikdy nepřešel. Jinak udělejte čistou instalaci Windows 10, to by mělo pomoci. Jako student FSI VUT si s tím určitě poradíte sám answers.microsoft.com/...onedrive.live.com/...
windows10
Původně byl s Windows 7 professional, z nich jsem přešel na W8 pro a pak na W8,1 a až pak na W10
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.