Nejste přihlášen/a.
Zdarec borci,nejsem mág notebooky,zapnu komp a objevuje se mi tam tato hlaškaa pak zmizí, windows neni licenční,na zpotku notasu je štítek ale nejde přečíst,koupil jsem notas přes aukro,tak se ptám jestli si musim koupit novou licenci,nebo poradtě co s tím...ještě mám notas šanci vrátit diky
Já jsem měl (i můj kámoš) úplně stejný problém - nečitelný štítek. XPéčko přestalo fungovat, tak jsme si tam z netu stáhli zdarma win7 a dodneska to jede - bez ohledu na výhružky mikrosoftu. Akorát bych dneska volil radši Iinux - vřele doporučuji, sám s na to chystám.
Dvě varianty - sehnat si legální nebo vrátit. Jestli to je nové, ještě můžete zkusit tovární nastavení - ale jestli to pak půjde zreklamovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.