Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XP a obrazovka VÍTEJTE

Od: pejo® odpovědí: 2 změna:

Komp se mi chová divně. Přijdu ke kompu, zapnu ho a skončí to u modré obrazovky s nápisem VÍTEJTE. Na plochu se nedostanu. Mám XP - legál. Vyměnil jsem soubor NTLDR pomocí LINUXu, NTLDR jsem vzal z CD XP a to nepomáhá. Hlášky nemám žádné a modrou obrazovku smrti také ne. Do nouzáku se nejde pomocí klávesy F8 dostat. Zvolím to a naběhne černá obrazovka s blikající bílou pomlčkou v horním levém rohu a dál se neděje nic. Dostanu se na plochu tím, že zvolím nouzový režim a pak restartuji. Mám to poprvé v životě. Tak zatím nevím, jak na to. Děkuji za poskytnuté rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neodchází disk?

hodnocení

Už jsem to rozběhl. Hadrem to není. Nemám sice novej, ale je v záruce. Je to Western Digital Black 1TB - SATA. Hodnoty S.M.A.R.T. disků sleduji. Dávám sem obrázek toho, na kterém je operační systém. Na opravení jsem použil Advanced SystemCare a zatrhl OTIMALIZOVAT SYSTÉM. Na plochu jsem se dostal tak, že jsem zvolil Nouzový režim pomocí klávesy F8 a pak natvrdo restartoval. Teď je to vyřešeno. Už nemusíte psát.

XP a obrazovka VÍTEJTE
XP a obrazovka VÍTEJTE #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]