Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Winamp pro android

Od: alfi odpovědí: 4 změna:
Zdravím, nevíTe Prosím, kde stáhnout winamp pro android 4.4 do tabletu Samsung? Zkoušel jsem už dost odkazů, ale vždy to zkončí nějakou chybou nebo častěji hláškou, že stahování již není aktuální, možné. Winamp mi chybí. Při tom na Windows je Winampů ke stažení všude fůra. Díky za tip. Alfi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz první odkaz je funkční stáhnutí Winampu pro OS Android (jeden soubor winamp.apk). Druhý odkaz je na aplikaci XMMS2 (XMMS je Winamp pro OS Linux) pro OS Android (aplikace je zřejmě placená). Instalaci jsem nezkoušel. Zdravím!

winamp.en.softonic.com/... play.google.com/...

doplněno 27.10.15 10:36:

alfi - viz odkaz je ke stažení ta aplikace z původního prvního odkazu (je to tam ten modrý odkaz). Stáhněte si to a zkuste nainstalovat do tabletu. Já to nezkoušel, ale snad to bude fungovat.

leteckaposta.cz/...

alfi
hodnocení

Díky za linky, na tom 1ním už jsem byl, stahování sice nějak začne, ale po Dlouhé dobeě,kdy to relativní nic nedělá, to nakonec shodit cele chRome. Já spíš s tím tabletem praští do kouta,pač už jen psaní na něj je utrpení. Já na PC používámi 10 let XP,naučil jsem se s PC ve 40ti letech,a na tyhle hračky pro děti nemam nervy!Me to pořídíla mladá do postele,abych nemusel celého noci sedět v zimě u PC,ale to si radši přtopím,než dostat infarkt! Nedovedu si představit na tomhle zpracovat třeba 200 mailů za noc... Díky všem za odpo. Alfi.

Tablet rozhodně není na práci, to je tak na zábavu, maximálně si něco přečíst na internetu, pustit video, zahrát jednoduchou hru, ale na nějakou seriózní práci nemá nejmenší šanci nahradit běžný počítač.

hodnocení

0x

Možná proto, že Winamp jako přehrávač pro Android prostě není? Přece není žádné pravidlo, že aplikace pro Windows existuje i pro Android. Na Android jsou zase jiné přehrávače, já k plné spokojenosti užívám PowerAmp, který jsem zakoupil v akci za 20 Kč a koupě rozhodně nelituji.

Jinak winamp na počítači taky používám, už tak dobrých 10 let (vlastně jsem nikdy jiný přehrávač hudby ani nepoužíval) a stále se stejným klasickým skinem, ale na Androidu mi teda vůbec nechybí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]