Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows 10

Od: honza48 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den dnes jsem si zakoupil windows 10 a chtěl bych poradit a podrobně vysvětlit jak mám odinstalovat starý windows a potom nainstalovat nový windows 10...děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak podrobně?
Buď uděláte upgrade "přes" stávající systém, nebo uděláte instalaci do čistého PC.
Nic složitého to není, jen to má svá pro a proti.Ale to snad víte.

hodnocení

0x

Někde tady jsem se zmiňovala o tom, že jsem našla hodinového ajťáka. Přišel, pomazal, odinstaloval, hodil do koše, nainstaloval, vyčistil. Trvalo mu to, i s odpověďmi na mé otázky opravdu hodinu, za 200 kč, včetně cesty. Nainstaloval mi prográmek, který je současně i heslem, když se mi něco semele, pustím počítač, v mobilu mu nadiktuji řadu čísel z prográmku. A pak už jenom koukám, jak kurzor běhá po monitoru a opravuje to, co já jsem zvojtila. ;) Teď jsem mu volala, jestli mohu dát jeho číslo kamarádům a také, jestli sama zvládnu nainstalovat win 10. Pravil, že asi ano, ale že příjdu o všechno, co nemám zálohované. To znamená fotky a ještě několik věcí. Že je potřeba všechno stáhnout na flešku nebo na cd, nainstalovat a v vložit. To že asi sama nezvládnu. Tak až bude zle, pozvu ho a on mi Win.10 nainstaluje. Pohledejte si ve svém městě takového člověka. Oplatí se to.

honza48
hodnocení

děkují už to mám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]