Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem si zakoupil windows 10 a chtěl bych poradit a podrobně vysvětlit jak mám odinstalovat starý windows a potom nainstalovat nový windows 10...děkuji
Někde tady jsem se zmiňovala o tom, že jsem našla hodinového ajťáka. Přišel, pomazal, odinstaloval, hodil do koše, nainstaloval, vyčistil. Trvalo mu to, i s odpověďmi na mé otázky opravdu hodinu, za 200 kč, včetně cesty. Nainstaloval mi prográmek, který je současně i heslem, když se mi něco semele, pustím počítač, v mobilu mu nadiktuji řadu čísel z prográmku. A pak už jenom koukám, jak kurzor běhá po monitoru a opravuje to, co já jsem zvojtila. Teď jsem mu volala, jestli mohu dát jeho číslo kamarádům a také, jestli sama zvládnu nainstalovat win 10. Pravil, že asi ano, ale že příjdu o všechno, co nemám zálohované. To znamená fotky a ještě několik věcí. Že je potřeba všechno stáhnout na flešku nebo na cd, nainstalovat a v vložit. To že asi sama nezvládnu. Tak až bude zle, pozvu ho a on mi Win.10 nainstaluje. Pohledejte si ve svém městě takového člověka. Oplatí se to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.