Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoste mi s počítačem!

Od: domcas771* odpovědí: 6 změna:

Ahoj zdravím všechny,kteří umí s počítačema.Měli jsme koupenej w7,ale mě se na ploše ukázala W10 instalace...stahla sem si tedy W10 ale nelíbil se mi, a tak jsem se zpátky vrátila na w7,ale chce to po mě nějaký product key (klíč- 25 číslic) ale já nevím jaký máme *nevi* poradíte mi kde ho mám hledat? (např. v jaké složce,nebo souboru) *plac*Moc by jste mi pomohly... (i když tam řikají že je v obalu instalačního disku tak stejně nevím kde to myslí):(

Pomoste mi s počítačem!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

1x

Kód pokud je Win7 legální a máte DVD tak na obalu by měl být vytištěn, má 25 kombinací velkých písmen a číslic, jinak bývá na spodní straně Noteboku nebo někde na skříni počítače. Pokud je nelegální máte smůlu.

doplněno 24.10.15 15:09:

Jinak se obrátit na prodejce kde byl zakoupen.

doplněno 24.10.15 15:15:

Nějak takto to vypadá.

Pomoste mi s počítačem! #2
domcas771*
hodnocení

bohužel v pc servisu už nám w7 rovnou nainstalovali do počítače...tak za 300-,kč *nevi*a žadný DVD jsme nedostali

doplněno 24.10.15 15:13:

jo a máme normální pc,ne neotebook

remisak*

I přesto by měl být nalepený na bedně, poku nikde není tak je zřejmě nelegální a bez kódu se zpět nedostanete.

doplněno 24.10.15 15:25:

Jak píšete že byl za nainstalován za 300 Kč tak to určitě orginál nebude ten stojí přes 1000 Kč pokd máte doklad tak zajít tam kde se to instalovalo. Ale pokud se Win10 nainstaloval bez problémů tak by to nelegál neměl být.

domcas771*
hodnocení

aha tak to opravdu nemáme :(

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebyla pár kroků před tím nabídka pro přeskočení registrace (30 denní zkušební verze) kdy zadáš kód až po nainstalování? Těch instalaček je totiž hromada. Jinak na Google najdeš řešení, aby jsi postoupila dál. Víc snad nemusíme psát :)

domcas771*
hodnocení

to opravdu nevím jestli tam nějaká zkušební verze,podívám se... ale dekuji ti za odpověd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]