Přátelé, jsem již starý člověk a vše mi leze do hlavy trochu pomaleji než těm mladším, proto potřebuji poradit. Chtěl bych spojit seriálový večerníček (pro vnoučata) po sestříhání v jeden celek, ale hlásí mi to (ve Virtual Dub 1.5.4.1), že, (např.) video soubory mají rozdílné vzorkovací kmitočty (konkrétně: 24.98314 vs. 24.98126), jak a popř. čím lze tento rozdíl upravit tak, abych mohl jednotlivé díly spojit. Stahoval jsem jednotlivé díly ve"Strong RC9"a nyní již opravdu nevím z kolika segmentů je každý jednotlivý díl stažen. (Ale to by asi nemělo být podstatné, pokud se jednotlivé díly spojily a každý jako jedinec je přehratelný). Děkuji předem všem za námahu, pomoc, popř. tip a přeji Vám všem hodně dobrých programů. Prosím odpovídejte na: milan.havir@sezna/....
Nahrajte si jeden soubor do VD a v menu Video / Počet snímků za sekundu si nastavte 25. Pak soubor uložte. Pozor na použitou kompresi videa. Totéž udělejte s dalšími soubory. Pak je už budete moci spojit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.