Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Před dvěma dny jsem si zakoupila plnou verzi SpyHuntera, poněvadž před týdnem mi můj Pc napadl virus. Spyhunter mě problémů postupně zbavuje, ted jsem ale našla problém s registry kde tento virus jerště je. Nabídlo mi to zakoupit si ještě RegHunter,který se přímo na toto specializuje ještěl lépe než SpyHunter. RegHunter mám staženou jen omezenou verzi, udělala jsem si opět scan celých registrů v pc a našlo mi to na 10 000 hrozeb. Jenže na opravu bych si musela zakoupit plnou verzi. Dívala jsem na nett a plná verze stojí cca 30 dolarů, což si myslím že je opravdu neúměrně moc peněz. Navíc se mi to nechce platit nikde v Eurech. Nevíte prosím, jestli není dostupný celý program k zakoupení v našich korunách, nebo alespoň levnější? Nebo pokud víte o jiném programu, který je úplně stejný jako tento regHunter, mlůžete mi prosím poradit? ( Něco takového na pročištění registrů). Mám kvůli napadeným a zničeným registrům nedostupné velké množství souborů (obrázky, hudba, atd), a to ještě pořád není všecko.
Děkuji moc všem za pomoc.
Také bych doporučoval nic nekupovat.. tyhle programy jsou mnohdy spíše podvod, někdy malý, někdy pořádný. 10 000 hrozeb v registrech? Mno, pokud by do "hrozeb"počítal i zbytky po odinstalovaných programech, chybné záznamy, ještě něco navíc a nakonec to vynásobil náhodně vybraným číslem z rozsahu 1-10, tak možná.. A to, že Vám SpyHunter opravdu tak pomohl, máte ověřeno i jinými programy, nebo pouze věříte hezky barevnému okénku s nápisem " Vyřešeno 1.389.651.740 problémů za 1,251 s!"? Co myslíte, že se stane, když si koupíte ten RegHunter? Můj osobní tip: pak se objeví hláška, že máte nějaký bordel i mezi běžnými soubory - což určitě vyřeší FileHunter.. tentokrát jen za $25! A protože jste věrný zákazník, tak jen jediný den a jen a pouze pro Vás - SuperUltraFastOptimizer za báječných $20 a k tomu FataMorganaHunter za polovinu - no neberte to!
.
Výsledek: kopa zbytečných, nepříliš schopných a možná ve skutečnosti i zákeřných programů, které mají jen minimální hodnotu. PC vyčištěný nebude, resp. tam tyto skvosty natahají zase něco dalšího a můžete se jen modlit, aby při tom jejich "čištění"nesmazaly něco, co nemají.
.
Doporučuji nevěřit všemu, co na Vás na monitoru vyskočí a dostatečně si ověřit, co si to vlastně do počítače chcete instalovat. Krátké, ale výstižné čtení zrovna na téma SpyHunter např. zde. A co se týče těch registrů, uživateli i časem ověřenými programy jsou např. RegCleaner nebo CCleaner.
Dobrý den,
v ČR jsem tuto aplikaci nenašel v žádném shopu - jediná možnost objednat jej buď rovnou od výrobce - platba předem přes kartu = ihned na mail zaslání buď linku na stažení full verze nebo licenční klíč. Našel jsem na netu i stránku, kde je 50% z původní ceny sleva (konečná cena je 14.99USD).
Nicméně...asi bych tomuto programu moc nevěřil - není jednodušší zazálohovat důležitá data, provést formát disku a reinstalovat windows? Nejen že se zbavíte veškerého balastu, ale win.poté pojedou svižněji.
Jinak link na zakoupení s 50% slevou : "http://www.colormango.com/product/reghunter_148880.html"
Přeji hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.