Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba aktualizace?

Od: zwiki* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Notebook mě nabídl aktualizovat a restartovat při zavírání.Což jsem udělal a pak jsem jen četl ,že se stala chyba a po načtení se bude restartovat notebook.A to se opakuje pořád.Opúravaář v prodejně řekl,že je to chyba aktualizace a dal to od začátku.Tím se mi ztratily webové stránky v oblíbených a jejich hesla a pod.Doma se mi to opakovalo a zase jsem musel znova "vracet" od začátku a zase nanovo přihlašovací hesla a vše k tomu.Co stím? Už se bojím zase aktualizovat.Děkuji za rady.

doplněno 22.10.15 19:52:

odborníků je tu málo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, odborník? Ale, rozumím tomu tak, že po aktualizaci celého OS přijdete o záložky v prohlížeči. Záložky se mohou zálohovat a potom případně zase obnovit (umím to pouze u Firefoxu). Ale, možná je to jiný problém. Jinak, já nejsem moc pro aktualizace, protože přinášejí spíše problémy, než zlepšení. Zdravím!

doplněno 26.10.15 08:19:

zwiki - otázka 2x aktualizovaná. Znamená to, že problém není vyřešen? Kde je problém, když dvě rady nestačí? Jde o prohlížeč? Jaký?

caafko*
hodnocení

0x

Dobrý den,

co se týká zálohy záložek, tak u FF jsou na to programy - zazálohují se hesla, záložky...prostě celý uživatelský profil.

U Internet Exploreru netuším, jak je to s heslama, ale záložky se ukládají do profilu uživatele ve Win. V případě Win Xp je to v cestě C:\Documents and Settings\#uživatel#\Favorites (Oblíbené) . V případě Win 7 je to C:\Users\#uživatel#\Oblíbené položky. Z tohoto umístění stačí odkazy stáhnout kamkoli jinam (flash disk, externí disk apod.) a po instalaci nohého systému je zpět nakopírovat do stejné cesty.

Bohužel, jak jsem psal ohledně hesel v IE, tak nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]