Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokončí instalaci programu

Od: divoch* odpovědí: 5 změna:

Při instalování programu (DRIVERfighter-na vyhledávání zastaralých ovladačů) mi to oznámí(nedokončí instalaci),že tato instalace je zakázána zásadami nastavenými správcem systému.Co to znamená a co bych měl udělat.Nejsem si vědom,že bych se registroval jako správce systému,už proto,že jsem stále ještě začátečník.Předem všem děkuji za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, patrně nemáte práva administrátora u svého přihlašovacího účtu k OS.

Přes Ovládací panely / Uživatelské účty si v tom svém účtu nastavíte změnu typu účtu a zvolíte si Správce počítače. Potom už půjdou i instalace. Zdravím

caafko*
hodnocení

3x

Mám stejný názor jako předchozí přispěvatelé - jen s tím rozdílem, že bych si takový balast do PC nikdy neinstaloval. Párkrát jsem něco podobného zkoušel a nikdy mě to nic nepřineslo (a už ne žádné ovladače apod.).

Ovladače se dají najít podle HW_ID nebo jen prostě dle typu komponenty na stránkách výrobce.

divoch*

Díky za pomoc,zkusím váš tip

hodnocení

2x

Správca ste vy,lebo vy môžete nastavovať systém,čiže počítač.

divoch*
22.10.15 15:40

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]