Nejste přihlášen/a.
zdravím před několika roky jsem měl starší počítač kde jsem používal tento výborný program na stahování filmů během let se několikrát aktualizoval ...po několika rocích se najednou stalo že když jsem tento program chtěl použít tak tabulka programu se objevila ale počítač neustále něco načítal-místo šipky tam bylo neustále točící se kolečko...mimo tabulku se šipka objevila ale mohl jsem počítač akorát tak restartovat nebo vypnout prostě zamrzl...na netu jsem našel nějaké rady,třeba odinstalovat javu a znova naistalovat a podobně...a nic mi to nepomohlo.Pak jsem si pořídil nový počítač-mám tam 7,,tento program/Free rapid/ nainstaloval,používal a po nějaké době to udělalo přesně znovu,dal jsem program pryč z kompu ... sem tam po několik měsících ho zkouším znovu nainstalovat ale pořád to samé...v noťasu mi to zatím funguje...prosím tedy o Vaší radu ,třeba někdo......děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.