Nejste přihlášen/a.
proč to neuděláš zrovna celý v Callistu? Odpadlo by ti dvojitý převádění s naprosto nejistým výsledkem.
ano, i ty různé efekty textového pole,...
Kdyby to tam bylo tak bych ani neváhal a dělal to v zoneru
Už jsem v callistu nedělal ani nepamatuji, ale že by tam to pozadí nešlo udělat?
A co použít Gimp? Tam by to šlo udělat.
Jestli tím "převodem do PDF" myslíš exportování přímo z Wordu, zkus to ještě třeba uložit v jeho nativním formátu a převést do PDF / JPG nějakým nástrojem online.. ale tohle vypadá spíš jako problém s pozadím už přímo ve Wordu. Pak by se dalo exportovat samotné to pozadí a v jakémkoliv grafickém editoru, který umí práci s vrstvami, vložit toto pozadí jako spodní vrstvu, jednoduše ji zkopírovat a z Wordu doplnit jen text a loga. Word na takovouto práci ale opravdu dělaný není. Upřímně - kdyby ses naučil s GIMPem, máš takovýto transparent hotový rychleji, na lepší úrovni a exportovat to lze do mnoha formátů během chvilky. Ale chápu, že to ti v tuhle chvíli asi moc nepomůže.
zkoušel jsem to exportovat rovnou z wordu (viz obrázek), poté jsem zkoušel online programy a ty to pozadí uřízly ještě více
Taky jsem zkoušel hodně věcí, nakonec jsem udělal to nejhloupější - screenshoty z Wordu, které pak spojil ve Photoshopu...
Mohl by jsi prosím ještě jednou tuto věc udělat, bohužel se udělali nějaké úpravy. Jestli by jsi byl tak hodný. Díky
Nezlobte se na mne, ale Charlie Vám snad pomohl dost, ne?
Opravdu by jeho pomoc nestála za ohodnocení?
(Ohodnotila jsem jeho odpovědi, ale od Vás by to bylo lepší...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.