Nejste přihlášen/a.
poradtě co nejdříve prosím nevym jestli mám přejít na windows 10 napište 5 slov proč ne a 5 vět proč jo. Děkuju
nevýým nevýým... zkuste a můžete se vrátit..., ale hlavně zálohovat na jiný disk důležitá data
Dobrý den, myslím, že tomu stejně podlehnete - když ne dnes, tak později. Je to nový OS, tak může být problém s ovladači v PC, údajně šmíruje více, než OS Windows šmíroval dříve, možná nespustíte nějakou hru nebo program. Ale, je to zadarmo a může se to vrátit i zpět. Takže, musíte mít odvahu a připravit se na to, že třeba něco nebude fungovat.
No, a potom se zde zase zeptáte, jak to řešit (těch dotazů na OS WIN-10 je zde již dost). Zdravím!
Zkusil jsem Windows 10 a už jsem zpátky. Kdo vyloženě nemá nejnovější nabušený stroj a nechce předem mít zajištěný přístup k DirectX 12, tak nezíská skoro nic. Až na nutnost se s těmi Windowsy vyloženě rvát (!), aby se chovaly tak, jak člověk chce a ne tak, jak to kontroluje Microsoft. Třeba jen ta zábava jim zabránit si automaticky instalovat jaké aktualizace se jim zachce. O už zmiňovaných rozsáhlých možnostech špehování, které se tedy od Windows 8 maximálně ještě zvětšily, ani nemluvě. Hm, proč jo... To je otázka. Kdo má Xbox, tak má nějakou tu novou možnost bez něčeho dalšího streamovat video z něj, ale i z jiných aplikací, ale u těch to je jinak naopak další věc, co překáží a dokáže vytěžovat procesor. Kdo nechce žádnou kontrolu a stačí mu, když to všechno nějak zázrakem funguje, aniž by cokoli musel dělat, tak naopak možná ocení, že to nainstaluje všechny ovladače samo, ale stejně si nejsem jistý, jestli opravdu ty nejnovější, nebo nějaké ty Microsoftem certifikované, takže kdo ví, jestli to je ve skutečnosti pro nebo proti.To hlasové vyhledávání alias Cortana stejně podle všeho z větší části u nás nefunguje, takže zase žádná výhoda. Nový internetový prohlížeč jim opět nevyšel, tak zas nic...
Jinak tedy 5 slov proč ne a 5 vět proč jo, to bylo milé pobavení takhle poránu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.