Nejste přihlášen/a.
Jdete dobrým směrem. Zkuste se podívat na knížku Eric Meyer - Ovládněte kaskádové styly, která je už podle názvu vydaná v českém jazyce, a další podobnou literaturu o kaskádových stylech.
Omlouvám se, ale nedošlo mi, že zdejší editor není schopen zpracovat ostré závorky, Chtěl jsem původně napsat, že mi jako blbost přijde použití tagu iframe... Omlouvám se za tento poněkud matoucí nedostatek.. Jinak děkuji za tip na knihu, ale momentálně bych raději uvítal přímo řešení problému, případně nějaké vysvětlení jak se to dělá, jde mi o to, aby to nebyla naprostá prasárna, a zárověň nechci nic složitýho, zkrátka jestli neexistuje nějaký jednoduchý způsob jak to udělat...
Také uvažuji nad php...
Tak jsem tedy šel cestou php, a myslím si, že to funguje naprosto briliantně, teď už jen nějak dodělat grafiku a napsat si editor... Jinak nevíte někdo jak v objektu zarovna text vertikálně a horizontálně zároveň? Konkrétně na tlačítka v menu.. Vertikálně ve stylopisu: dispaly: flex; items-align: center ...tím se vycentruje vertikálně a pokud za to přidám ještě text-align: center ...tak se nestane vůbec nic a text stále zústane vertikálně zarovnaný, a horizontálně v pravo...
Vyřešeno (justify-content: center) Jinak pokud vás to zajímá zde je odkaz na stránky: blechta.cekuj.net/... Tak se můžete popitvat ve zdrojáku... Případně mi můžete navrhn out co zlepšit, změny se na webu ukazují ihned, protože je to v php a nenašel jsem zatím žádný způsob jak si stránky zobrazit lokálně v počítači, aniž by to louskal server... Zatím jen přemýšlím nad vzhledem... Pokuším se vymyslet lepší oddělovací linku mezi tlačítky menu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.