Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout aktualizace google chromu?

Od: donald77* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem

Potřeboval bych se vrátit do starší verze google chromu 45.0.2454.101 a zařídit aby to tak zůstalo ,bohužel jsem v nastavení nenašel jak vypnout automatické aktualizace ,takže i když si stáhnu starší verzi a nainstaluju, chrome skoro okamžitě stáhne aktualizaci na 46 , nainstaluje a vůbec ho nezajímá že ji nechci.Předem dík za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto asi nejde proto jsem skončil s G chrome a mám Comodo Dragon a jsem spokojen.Jedině v nastavení vypnout automatické stahování aktualizací-downloaded and installed automatically.

jokeer*
hodnocení

0x

Zdravím, zkuste jít do C:Program Files (x86)Google a vymažte složku Update! Vyzkoušejte a jestli bude fungovat, tak si stáhněte Vaši verzi 45.0.2454.101 a ještě než ji spustíte, tak udělejte to samé :)

doplněno 20.10.15 18:41:

C:Program Files (x86)Google

doplněno 20.10.15 18:43:

Mají tam být lomítka, nevím kam pořád mizí, kdyžtak cestu vyhledejte manuálně :)

C:\Program Files (x86)\Google

donald77*
hodnocení

Ahoj

Tak jsem to zkusil a když smažu update tak nejde nainstalovat chrome vůbec a když dám odinstal a smažu všechno a znovu nainstaluju tak než se dostanu k odstranění update je tam opět nová verze protože se chrome po instalaci spustí sám takže to není možné stihnout ,prostě to maj udělané tak aby museli mít všichni nejnovější verzi mi přijde a nechápu proč.

jokeer*
Zdravím, odstraňte současnou verzi Google Chrome, v odkaze, který jsem Vám dal je i offline instalace, stáhněte si ji a před spuštěním instalace vypněte internet, po nainstalování vymažte složku Update a zapněte internet. Když si pak otevřete Google Chrome a najedete na kontrolu aktualizací, Chrom by Vám měl ukazovat chybu. Mně postup zafungoval :)
donald77*

Asi se na to vykašlu a prostě přejdu jinam :)

Tak jsem si stáhnul offline verzi a instalace proběhla tak že se nic nedělo jen naskočila ikona chrome na plochu ,kouknu do složky chrome tam nic ,spustím internet ,spustím chrome ,založky tam jsou seznam.cz naskočil jako obvykle ,vypnu kouknu do složky chrome a pořád tam nic není ,ale aplikace kterou potřebuju spustit ve starším chromu piše "couldn´t load plugin" takže fakt dík za rady ,ale bud jsem natvrdlej nebo žiju v jiné dimenzi.

hodnocení

0x

Ja som sa čudoval,prečo mi nejde chrome aktualizovať hoci som klikol aktualizácii a zistil som,že aktualizáci je zakázana správcom.Tak skúste to nastaviť v PC.Ja ak chcem novú verziu,tak si stiahnem novú verzii a inštaláciou mi preinštaluje starú.

donald77*
hodnocení

Ahoj

To by mě napadlo jako první ,ale jelikož si windows instaloval aktualizace kdy se jim to hodilo a já měl třeba něco náročnějšího spuštěné a hrozně jsem se divil proč se mi to najednou kouše ,zasekává nebo jde hrozně pomalu tak to byla věc kterou jsem udělal už dávno ,aktualizace jen upozornit ,nestahovat až k tomu dám svolení jak je vidět chromu se to asi netýká. Windows aktualizace se ptají a např flash player se ptá ,jawa se ptá ale chrome nikoli.

host*
hodnocení

0x

I ve Firefoxu je něco podobného. I když si po instalaci zaškrtnete, že nechcete automatické aktualizace, myslíte si, že je to pro jednou hotová věc a pro jistotu se podíváte i do about:config na false-true nastavení a vidíte, že skutečně nechcete automatické aktualizace, přesto vás překvapí, že se při některém dalším spuštění objeví nejnovější aktualizace, kterou si z nějakého důvodu nepřejete.

Ve Firefoxu například ve verzi 25 si můžete zvolit typickou instalaci, nebo vlastní. Ve vlastní vám nabídne zaškrtávací okénko "Instalovat službu Správce aplikace" a nad tím je nenápadný řádek, který mnozí přeskočí, ale vysvětluje "Služba správce aplikace vám umožní tichou aktualizaci aplikací". A to je to, co moderně, potichu bez nutnosti sledovat akutalizace nainstaluje nejnovější aktualizaci.

Možná je něco podobného i v Chrome?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]