Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flasch disk málo místa

Od: puci33* odpovědí: 5 změna:

Ahoj rádcové,zakoupil jsem flešku 64GB,po dvou měsících provozu a naformátování mě ukazuje jako čistá pouze 34GB velikost.Zkoušel jsem jí formátovat jak ve FAT32,tak i NTSF. Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Co s tím, kde jste ji kupoval? Pokud někde v číně tak je to celkem normální vlastnost..

puci33*
hodnocení

Koupil jsem dvě flešky v Alze.Jedna 32GB,ta je stále v pohodě,ta druhá 64GB toto sděluje.Obě značky TLM,pochopitelně Čína.Bohužel jsem vyhodil nákupní doklad,jinak jsou v záruce.Jarda

Nevadí, na stránkách Alzy na svém účtu lze najít všechny faktury

hodnocení

0x

To je zvlastni, na Alze by jsem to necekal. Projedte to v tomto programu a uvidite, jaka je skutecna velikost:

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Prostě chyba flash disku - pokud jste např. hradil přes účet (kartou, příkazem..) je lehké dohledat platbu a podle ní dohledají i doklad - vydají vám kopii dokladu a budete reklamovat.

Velmi často se stává, že je na disku chybička... sem tam někdy reklamaci uznají,... většinou je vyjádření "užívání v rozporu s manuálem a následné poškození" - např. když zapisujete data na disk a vytáhnete flešku, pak se může stát kritická chyba a flešku můžete vyhodit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]