Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva antiviry v pocitaci

Od: cokolada* odpovědí: 5 změna:

Mela jsem nainstalovany eset /zkusebni verze/,ktery jeste 5 dni aktivni. Zaroven mi beatr nainstaloval Avast free/nevsiml si Esetu/ Ma otazka tedy zni. Je mozne Avast odinstalovat a nechat dobehnout Eset, nebo odinstalovat Eset a nechat bezet Avast? Samozrejme notabook je velmi spomaleny a nejen to.Eset ma zastarale databaze a blokuje Branu firewall, pokud je neaktivuji. Navic jak jsem se doslechla, odinstalovani Esetu je velmi slozite.

Prosim o podrobnejsi odpovedi nejsem zkusena a predem vsem dekuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jen zkušenost: mně přítomnost dvou antivirů (předinstalovaný McAfee a Avast) bránila v připojení k wifi. Prostě to nešlo. Vybrala bych si tedy jeden, který chci používat, a ten druhý bych odinstalovala.

hodnocení

0x

Doporučuju odinstalovat ten Eset a nechat Avast.Dva antiviry jenom dělají paseku.

scv®
hodnocení

0x

Více antivirů je vždy zlo. Vyberte si, který vám více vyhovuje, případně který méně zatěžuje systém (což bude pravděpodobně Avast). Odinstalovat produkty Esetu je někdy trochu problém, ale s návodem ( odkaz) to není až tak strašné - sám jsem to asi před měsícem zkoušel a zdařilo se.

hodnocení

0x

Můžete jeden odinstalovat a druhý si tam nechat. Odinstalace eset Nod není složitá. Dva antiviry dělají paseku.

pepik*
hodnocení

0x
Nekolik antiviru neni problem, jen nesmi mit zapnute skenovani souboru v realnem case soucasne, pak to dela paseku. Na instalaci ci odinstalaci nic sloziteho neni, jen nektere antiviry rady meni nastaveni site ci jine, chce to nekoho alespon se zakladnimi znalostmi. Nechte si jeden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]