Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace Office 2013

Od: blechta® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Stala se mi taková nepříjemná věc s aktivací Office 2013 (Office 360). Mám tablet s win 8.1 a po reklamaci,a výměně základní desky, a s tím i nového systému jsem musel znovu aktivovat/přihlásitse do Office, probémem je, že při prvotním spuštění na mmne vyskočí hláška, že nejdříve musím ativovat systém windows a až poté aktivovat Office, Když ale vlezu do nastavení, tak tam to hásí, že systém windows je aktivovaný, Tudíž nevím kde je chyba, a ani nevím jak ji vyřešit...

Aktivace Office 2013

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Zdravím, tyto problémy by se měly řešit přímo s podporou na stránkách Microsoftu, jestli máte legální licenci. Odkáži Vás na fórum komunity Microsoft, kde se řeší potíže přímo s Office 365, stačí se přihlásit pod svým účtem Microsoft a kliknout na Zeptat se komunity. Než se však budete někde ptát, zkuste si stáhnou instalační soubor s Office 365 ze stránek Microsoftu a pokus o instalaci a aktivaci Office opakujte :) Jestli máte Windows 8.1 aktivovaný zjistíte tak, že kliknete pravým tlačítkem na tlačítko start a dále na systém :)
hodnocení

Díky za odpověď, stačilo ty původní od Lenova odinstalovat a stáhnout je z mrkvosoftu, už vše funguje jak má. Díky...

doplněno 19.10.15 22:40:

Jak koukám, tak to jsou už Office 2016...

jokeer*
Zdravím, každý kdo má předplacené Office 365 má i zdarma aktualizace na novější verze Office, narozdíl od lidí, co si koupí za jednorázový poplatek třeba edici 2010-13,ti už dostávají jen bezpečnostní aktualizace nebo opravy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]