Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskárnu pro příležitostné použití?

Od: jaro* odpovědí: 5 změna:

Jsem začátečník, poradte prosím jakou univerzální a dobrou tiskárnu si mám koupit k PC pro příležitostní použití, v ceně do 2000Kč. Předem diky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osobně bych volil něco od CANONu:

interlink.tsbohemia.cz/...

HP jsem měl taky přesně do doby, než jsem poznal CANON :)

hodnocení

0x

Osobně mam rád HP, třeba tuhle dvtech.shop.ekatalog.biz/...

miroslav*
hodnocení

0x

V ceně okolo 2 000 Kč lze pořídit i laserovou tiskárnu, jejíž provoz je lacinější, takže, pokud budu chtít měsíčně vytisknout 500 stran a více, přemýšlel bych o laserové tiskárně. Na výrobci zase tak moc nezáleží, kvalitní jsou všechny. Pokud si myslím, že budu tisknout méně a chci i barevně, tak bych přemýšlel o inkoustové tiskárně, kde je provoz i několikanásobně dražší. Delší odstávka tisku (několik měsíců) může způsobit zachnutí trysek a znehodnocení celé tiskárny. Z inkoustových bych volil asi Canon iP 4500, nebo iP 4600, v případě laseru Canon LBP 2900.

Ano, Laser vyjde nejlevnější cca 2500 ale nezapomeň taky říci že jde o ČB tiskánu. Multifunkce ti domu většinou stačí a pokud jde o provoz a koupíš si sadu na plnění tak se náklady dorovnají laseru ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]