Nejste přihlášen/a.
Ano, stalo. Nutno restartovat. Opakovalo se to asi 5x vždy při prvním zapnutím PC, pak to zničehonic přestalo. Prostě Majkrosoft.
Po odhlášení se vpravo dole objeví symbol vypnutí. Kliknout - vybrat restartovat.
Mně to po restartu naskočilo, více poradit nemohu. Leda následovat mého budoucího příkladu: Otevřít okno, počkat, až kolem půjde Gates a hodit mu PC na hlavu. Pak vstoupit do jablečného klubu a mít navěky klid.
Ok.Ještě počkám.A jak a kolikrát jsi ho restartoval. Dík.
Takhle už to dělám asi tři dny a žádná změna.
Tak asi počkám až teda půjde kolem. Jinak dík.
Tak nevím co se stalo,ale ted jsem udelal to samé jako předtím a ted už to zase jde. Tak dík moc,
w 10 jsem nainstaloval hned v první dny po vydání.Ta to hláška se mi nedávno objevila také.Znovu přihlášení nepomohlo,projel jsem to AVG tune up ( mám zakoupený) a restartoval.OKAMŽITĚ TO ZMIZELO.Zda pomohl AVG nebo jen restart - nevím.Zkus PC něčím projet,možná pomůže i Defenger nebo Cleaner.
Hlavně klid ono to stejně zmizí !
Mám stejný problém a řeším to tak, že PC vypnu na tvrdo vypínačem. Po následném startu to funguje normálně. Už jsem si na to zvykl a jakmile zjistím, že nejde otevřít nabidka START, okamžitě vypínám. Nečekám na stupidní okno o kritické chybě. Nevím, ovšem, jak se ty tvrdé restarty projeví na PC. Zatím mi nikdo nevysvětlil, proč se tak děje a co je spouštěcím mechanizmem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.