Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka start a cortana nefungují

Od: ab* odpovědí: 7 změna:
Zdravím. nemáte někdo zkušenost? Když jsem nainstaloval win.10 tak pár dní šlapal normálně a pak mi jednoho dne napsal : KRITICKA CHYBA Naabídka Start a Cortana nefungují. Zkusíme to opravit při vašem příštím přihlášení.Pak jsem se přihlásil u ž alespoň 10x a pořád nic. Nemůžu vypnout Pc přes nabídku Start. Dík za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vejcenatvrdo
hodnocení

4x

Ano, stalo. Nutno restartovat. Opakovalo se to asi 5x vždy při prvním zapnutím PC, pak to zničehonic přestalo. Prostě Majkrosoft. *cteni*

doplněno 18.10.15 11:47:

Po odhlášení se vpravo dole objeví symbol vypnutí. Kliknout - vybrat restartovat.

doplněno 18.10.15 11:56:

Mně to po restartu naskočilo, více poradit nemohu. Leda následovat mého budoucího příkladu: Otevřít okno, počkat, až kolem půjde Gates a hodit mu PC na hlavu. Pak vstoupit do jablečného klubu a mít navěky klid. *cteni*

Nabídka start a cortana nefungují
ab*
hodnocení

Ok.Ještě počkám.A jak a kolikrát jsi ho restartoval. Dík.

doplněno 18.10.15 11:50:

Takhle už to dělám asi tři dny a žádná změna.

doplněno 18.10.15 12:01:

Tak asi počkám až teda půjde kolem.*smich* Jinak dík.

doplněno 18.10.15 12:13:

Tak nevím co se stalo,ale ted jsem udelal to samé jako předtím a ted už to zase jde. Tak dík moc,

fran56ris*

w 10 jsem nainstaloval hned v první dny po vydání.Ta to hláška se mi nedávno objevila také.Znovu přihlášení nepomohlo,projel jsem to AVG tune up ( mám zakoupený) a restartoval.OKAMŽITĚ TO ZMIZELO.Zda pomohl AVG nebo jen restart - nevím.Zkus PC něčím projet,možná pomůže i Defenger nebo Cleaner.

Hlavně klid ono to stejně zmizí !

ctb*
hodnocení

1x

Zdravím. Jestli ti to nefunguje nebo by to bylo horší, tak se vrať ke staršímu windowsu nebo použij nástoj obnovení systému :)

carlos11*
hodnocení

0x

Mám stejný problém a řeším to tak, že PC vypnu na tvrdo vypínačem. Po následném startu to funguje normálně. Už jsem si na to zvykl a jakmile zjistím, že nejde otevřít nabidka START, okamžitě vypínám. Nečekám na stupidní okno o kritické chybě. Nevím, ovšem, jak se ty tvrdé restarty projeví na PC. Zatím mi nikdo nevysvětlil, proč se tak děje a co je spouštěcím mechanizmem.

martin12*
hodnocení

0x

Také se mi to občas stane. Nemusíš to natvrdo restartovat, stačí CTRL+ALT+DEL a vpravo dole dát restartovat. Po restartu mi to pak vždy funguje.

josare
hodnocení

0x

Zkus restart a při nabíhání tiskni klávesu F5. Mně to funguje. Náběh Win10. trvá delší dobu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]