Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor *.out - čím jej otevřít?

Od: topta® odpovědí: 12 změna:

Co mám udělat s programem, který má koncovku OUT, konkrétně je to COD4MW.out, měla by to být hra Call of duty 4. Díky za radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus tu koncovku změnit na iso a vypálit na CD-RW jako image.

hodnocení

Tak jsem to prejmenoval a vypalil, ale nefunguje to, hlasi to:"(1005) SVAZEK NEOBSAHUJE ZNAMY SYSTEM SOUBORU. PRESVEDCTE SE, JSOU-LI NACTENY VSECHNY POTREBNE SYSTEMOVE OVLADACE A NENI-LI SVAZEK POSKOZEN."

A zkousel jsem to vypalit i na jine DVDcko a porad to hlasi to same, takze DVDckem to nebude.

nutt*
hodnocení

0x

A jakou to ma velikost pokud je to pod 5 GB tak je to FAKE call of duty 4 mám a je na dvouvrstvem DVD

Hezký den >>NutT<<

hodnocení

Ma to sice velikost 3,41GB, ale nemyslim si, ze by to byl fake, protoze to mam od kamose, kteremu to funguje a rikal neco, ze potrebuju na to program Alcohol 120%, ale potrebuju plnou verzi, kterou nemuzu sehnat, mel jsem trial verzi, ale uz to nefunguje, protoze mne vyprsel cas, zkousel jsem i daemon tools, ale pres mi to taky nejede, tak ja uz nevim co s tim mam delat...

No a co kdyby ti to ten kámoš rovnou vypálil?

hodnocení

momentalne neni delsi dobu doma.

vojtahavel*
hodnocení

0x

Nebudou to nějaký soubory potřebné k chodu hry? Kde jste našel ty soubory? To jste si stáhl nebo jste se hrabal v Program Files?

To si nemyslím. Koncovka OUT vzniká když se slučuje soubor z více malých částí a není známo, jakou měl koncovku. Jinak je to přípona ještě některých zálohovacích programů.

hodnocení

Je to pouze jeden soubor s koncovkou OUT a s Program Files to nema vubec nic spolecneho, mam to pujcene od kamarada.

hodnocení

0x

Podle mě to je rar nebo jemu podobný archivní soubor který byl rozsekaný a poté sloučený a proto ta out koncovka

můžeš se pokochat na filext.com/... kamarád má smysl pro humor :-D

doplněno 16.10.08 10:41:

ještě je dobrý nápad mrknout v total comanderu pře F3 jak ten soubor začíná, někdy se z toho dá vyčíst co je to zač... jestli video, archiv apd :)

sondaw*
hodnocení

0x

Zkus v Total Commanderu klávesou F3 otevřít ten soubor a měl by ti ukázat, o jaký soubor se jedná. Potom ho stačí jen přejmenovat

doplněno 17.10.08 15:54:

Omlouvám se, nevšimla jsem si předchozí odpovědi, beru teda tu svoji zpět

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]