Nejste přihlášen/a.
Co mám udělat s programem, který má koncovku OUT, konkrétně je to COD4MW.out, měla by to být hra Call of duty 4. Díky za radu.
A jakou to ma velikost pokud je to pod 5 GB tak je to FAKE call of duty 4 mám a je na dvouvrstvem DVD
Hezký den >>NutT<<
Ma to sice velikost 3,41GB, ale nemyslim si, ze by to byl fake, protoze to mam od kamose, kteremu to funguje a rikal neco, ze potrebuju na to program Alcohol 120%, ale potrebuju plnou verzi, kterou nemuzu sehnat, mel jsem trial verzi, ale uz to nefunguje, protoze mne vyprsel cas, zkousel jsem i daemon tools, ale pres mi to taky nejede, tak ja uz nevim co s tim mam delat...
Nebudou to nějaký soubory potřebné k chodu hry? Kde jste našel ty soubory? To jste si stáhl nebo jste se hrabal v Program Files?
To si nemyslím. Koncovka OUT vzniká když se slučuje soubor z více malých částí a není známo, jakou měl koncovku. Jinak je to přípona ještě některých zálohovacích programů.
Podle mě to je rar nebo jemu podobný archivní soubor který byl rozsekaný a poté sloučený a proto ta out koncovka
můžeš se pokochat na filext.com/... kamarád má smysl pro humor
ještě je dobrý nápad mrknout v total comanderu pře F3 jak ten soubor začíná, někdy se z toho dá vyčíst co je to zač... jestli video, archiv apd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.