Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka

Od: marky2006* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den můžete mě někdo poradit na notebooku se mě objevila černá obrazovka ale na ní je normalní šipka.Nevím co stím poradíte?Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, tohle se mi stalo s notebokem před dvěma lety. Dala jsem ho do opravny a tam řekli, že jsem měla přetrhané kontakty od zavírání.

doplněno 16.10.15 16:57:

Já tam tu šipku právě také měla a šlo s ní hýbat.

to by tam nebyla šipka, ale jen černé "nic".

Vypadá to spíš na nějakou chybu v systémových souborech, takže operační systém nenaběhne jak má a zasekne se na této černé obrazovce.

Šipkou jde normálně myší hýbat?

mkat*
hodnocení

0x

Ak máte možnosť skúste pripojiť monitor.Aspoň ziszíte či je chyba na notebooku-displeji.Alebo v operačnom systéme-

marky2006*
hodnocení

šipkou jde hybat

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a když NTB zapnete, tak vidíte úvodní logo? Jde se dostat klávesou F8 po zapnutí NTB do výběru spuštění OS a zvolit spuštění v nouzovém režimu? Zdravím!

doplněno 16.10.15 19:05:

Vypněte NTB, opět ho zapněte a hned opakovaně a důrazně mačkejte F8.

marky2006*
hodnocení

Přes F8 to nejde.šipka se pohybuje a jinak nic.moc tomu nerozumím.děkuji

mohikan*
hodnocení

0x

tak skus preinstalovat windous

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]