Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook pro prezentace

Od: egret* odpovědí: 2 změna:

Zdavím všechna počítačová orákula a dovoluji si položit pro mne obtížnou otázku: jaký notebook byste radili pro tvorbu a přednášení prezentací obsahujících i videa a různé grafické zázraky. Na velikosti a váze nezáleží, ale upřímně - čím větší tím lepší. Děkuji za dobré rady a přeji hezký večer. Egret.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zjednodušená odpověď: jakýkoliv. Pokud to teda nebude deset let stará vykopávka.
doplněno 15.10.15 19:38:

Dva lidi se k notebooku vejdou, prezentaci pro více lidí si neumím dost dobře představit bez projektoru a ten se dá připojit prakticky ke každému NB. Běžná videa a prezentační programy (powerpoint, impress...) taky budou běžet prakticky na každé standardní sestavě, a pokud používáš něco naprosto speciálního, musíš to napsat, nejsme věštci.

egret*
hodnocení

Oh, to jste mne zaskočil. Všechny mají VGA? A co dispej - někdy není možné použít velkoplošné zařízení a lidi musí brejlit do mého zařízení. Prezentační software je také čím dál náročnější na grafiku, a tak. Takže nevím...Nicméně děkuji za vaše laskavé úsilí poradit mi. Srdečně, E.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]